Ege Postası
Geri

CHP İzmir referandum stratejisi için toplanacak

CHP İzmir'de il başkanı olarak referandumda ilk sandık sınavını verecek olan Asuman Ali Güven, propaganda stratejisine yönelik örgütle ilk geniş çaplı toplantısını gerçekleştirecek. Referandum stratejisine yönelik ilk geniş çaplı toplantı
CHP İzmir referandum stratejisi için toplanacak
Haberler / Yerel Politika
25 Ocak 2017 Çarşamba 11:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGE POSTASI - CHP İzmir'de, Ağustos ayında il başkanlığı koltuğuna yönetim içinde yapılan seçimle oturan Asuman Ali Güven referandumda ilk sandık sınavını verecek.

Anayasa değişikliği teklifine yönelik alanda 'hayır' tavrı sergileyecek olan CHP'de İzmir İl Başkanı Güven, etkin bir propaganda süreci için kolları sıvarken, alanda izlenecek stratejiyle ilgili çalışmaların startı verildi. Güven, sürece yönelik örgütle ilk geniş çaplı toplantıyı gerçekleştirecek.

PAZARTESİ 13:30!

Güven, 30 Ocak Pazartesi günü saat 13:30'da milletvekilleri, Parti Meclisi (PM) Üyeleri, Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) Üyeleri ve ilçe başkanlarıyla bir araya gelecek. Toplantıda il yönetimi de hazır bulunacak. 

Toplantıda özellikle vekillerin anayasa değişikliği teklifine yönelik detaylı bir bilgilendirme yapması ve alan çalışmaları için önerilerini sunması bekleniyor. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası