Ege Postası
Geri

CHP İzmir yasta: Eski başkan hayatını kaybetti

İzmir'in Torbalı ilçesinin eski Belediye Başkanı CHP'li Ertan Ünver, kansere yenik düşerek hayatını kaybetti.
CHP İzmir yasta: Eski başkan hayatını kaybetti
Haberler / Yerel Politika
8 Temmuz 2016 Cuma 13:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGE POSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Örgütü bugün gelen ölüm haberiyle sarsıldı. 1989-1994 yılları arasında Torbalı belediye başkanlığı yapan 75 yaşındaki CHP'li Ertan Ünver, yaklaşık iki aydır kanser tedavisi görüyordu. Ertan Ünver, sabah saatlerinde ise aniden rahatsızlandı. Durumu ağırlaşan Ünver, yaşamını yitirdi. Ertan Ünver'in ani ölümü herkesi üzüntüye boğdu. Bazı kişiler, eski başkanın ölümün ardından fenalık geçirdi. 

Öte yandan Ertan Ünver’in cenazesi bugün Torbalı Ertuğrul Camii’nden ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

CHP’Lİ ESKİ BAŞKANDAN İLGİNÇ PROTESTO! 

Ünver, belediye ve kaymakamlığa ayrı ayrı dilekçeyle başvurup adının hiçbir yere verilmemesini ve belediyedeki eski başkanlar panosundaki fotoğrafının indirilmesini istemişti.

Torbalı Belediyesi’ni ziyaret edenler, Başkanlık makamı girişinde bir dönem Torbalı’ya hizmet etmiş başkanların resimlerinin asıldığı köşedeki bir yazıyı görüp de okuyunca, hem gözlerine hem de okuduklarına inanamıyor. Başkan resimlerinin arasında öylece duran ve ilgi çeken yazının 1989-1994 yılları arasında CHP’den Torbalı Belediye Başkanlığı yapan Ertan Ünver’e ait olduğu altındaki imzadan anlaşılıyor. Ünver’in kendinden sonraki uygulamaları protesto amacıyla resminin asılmasını istemediği anlaşıldı.
’’RESMİMİ BAŞKANLARIN ARASINA ASMAYIN’’
Kaymakamlığın da bilgilendirildiği ve dönemin yine CHP’li Başkanı İsmail Uygur’un oluru ile 12 Ocak 2011’de asılması sağlanan o yazıda eski başkan Ünver, açıkça resminin oradaki belediye başkanları arasında yer almasını istemediğini belirtmişti

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası