Ege Postası
Geri

CHP İzmir’de ‘deprem’ alarmı: O toplantı ertelendi

İzmir’de 31 Ekim tarihinde yaşanan deprem ve pandemi nedeniyle CHP İzmir İl Disiplin Kurulu toplantıları belirsiz bir tarihe ertelendi. İl Yönetim Kurulu toplantıları ise Kültürpark’a taşındı.
CHP İzmir’de ‘deprem’ alarmı: O toplantı ertelendi
Haberler / Yerel Politika
12 Kasım 2020 Perşembe 16:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- 31 Ekim’de İzmir’de meydana gelen ve 115 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan depremin ardından belediye ve parti bazında birçok etkinlik ve toplantı ertelendi.

9 Kasım’da yapılması plananlanan CHP İl Disiplin Kurulu da ertelendi. Toplantının ertelenme gerekçesinin deprem ve pandemiden kaynaklı mücbir sebepler olduğu belirtildi.

Edinilen bilgilere göre; CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in İl Binası için sağlam raporu alana kadar orada toplantı yapmayacağı ve İl Disiplin Kurulu’na da istedikleri takdirde toplantıları erteleyebileceklerini söyledi.

Belirsiz bir tarihe ertelenen toplantıların depremin ve pandeminin etkilerinin azaldığı zaman sağlam raporu çıkması durumda CHP İzmir İl Binası’nda gerçekleştirileceği öğrenildi.

9 Kasım’da gerçekleştirilmeis planlanan disiplin kurulunun gündeminde İl Gençlik Kolları Kongresi’nde basına yapılan saldırı nedeniyle disipline sevk edilen 8 isim vardı. Toplantıda bu isimlerin savunmaları alınacaktı.

İL YÖNETİMİ TOPLANTISININ YERİ DEĞİŞTİ

Deprem nedeniyle birçok binada risk analizleri yapılmaya başlandı.

CHP İzmir İl Yönetimi toplantılarının da il binası için sağlam raporu çıkana kadar Kültürpark’ta gerçekleştirileceği belirtildi.

Yönetim bugün Kültürpar İzmir Sanat’ta toplanacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası