Ege Postası
Geri

CHP İzmir’de kritik toplantı

CHP İzmir İl Örgütü 8 Şubat Salı İl Başkanı Deniz Yücel ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer başkanlığında kritik bir toplantı gerçekleştirecek. Toplantının ana gündem maddesinin ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İzmir ziyareti olduğu ifade edildi.
CHP İzmir’de kritik toplantı
Haberler / Yerel Politika
6 Şubat 2022 Pazar 20:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Örgütü 8 Şubat Salı günü kritik bir toplantı gerçekleştirecek.

Üçkuyular Nefes Restoran’da sabah 8.30’da gerçekleştirilecek toplantıda İl Başkanı Deniz Yücel ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in ilçe başkanlarıyla bir araya geleceği öğrenildi.

Toplantının ana gündem maddesinin ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İzmir ziyareti olduğu ifade edilirken toplantıda, Kılıçdaroğlu’nun programının görüşülüp ayrıntılı program üzerinde çalışılacağı belirtildi.

Edinilen bilgilere göre; Kılıçdaroğlu 14 Şubat Pazartesi günü İzmir’in en büyük yatırımları arasında yer alan Buca Metrosu’nun temel atma törenine katılacak ve bir dizi ziyaret gerçekleştirecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası