Ege Postası
Geri

CHP İzmir’de rotasyon zamanı: Kimler hangi göreve getirildi?

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İzmir İl yönetiminde görev değişiklikleri yapıldı. Ayrıca Genel Merkez’in isteği üzerine yeni görevlendirmeler de oluşturuldu.
CHP İzmir’de rotasyon zamanı: Kimler hangi göreve getirildi?
Haberler / Yerel Politika
2 Temmuz 2021 Cuma 11:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İzmir İl yönetiminde, İl Başkanı Deniz Yücel’in kararıyla görev değişiklikleri ve yeni görevlendirmeler yapıldı.

Geçtiğimiz haftalarda görevinden istifa eden AR-GE ve Projelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Pelda Başak Tokan’dan boşalan yere Çağdaş Kaya getirildi.

Kaya’nın Seçim işleri, Siyasi İşler ve Propagandadan Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevi ise Toka’ın istifasının ardından il yönetimine giren Polat Manduz’a verildi.

Öte yandan; Genel Merkez’in farklı alanlarda çalışma yapılması konusundaki talimatı üzerine bazı yeni görevlendirmeler de yapıldı. Bu kapsamda; Kadın ve Kadın Politikalarından Sorumlu Başkan Yardımcısı İpek Onbaşıoğlu’na yeni oluşturulan Kültür ve Sanat İşleri görevine getirildi.

Geçtiğimiz hafta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bir dizi açılışı için yaptığı İzmir ziyareti esnasında protokol kriz yaşanmıştı. Yaşanan sorunun nedeni ise koordinasyon eksikliği olarak değerlendirilmişti.

Yaşanan sorun sonrasında aynı sorunların yaşanmaması için yeni bir görevlendirilme daha oluşturuldu. Bu kapsamda Sosyal Politikalardan Sorumlu Başkan Yardımcısı  Ahmet Yıldız'a Genel Merkez’in, örgütlerin ya da yerel yönetimlerin gerçekleştirdiği programlarda koordinasyonu sağlama görevi verildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası