Ege Postası
Geri

“CHP İzmirlileri ‘çantada keklik’ görüyor”

AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, CHP’nin İzmirlilere çantada keklik muamelesi yaptığını öne sürerek, “İzmir’de akraba, eş, dost ilişkileriyle, ortaklardan ve tavla arkadaşlarından oluşan bir liste yapan CHP’nin demokrasiden nasibini almadığı gaye
“CHP İzmirlileri ‘çantada keklik’ görüyor”
Haberler / Yerel Politika
21 Şubat 2014 Cuma 10:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
(HABER SERVİSİ) - AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, CHP’nin İzmir’de belediye başkan adayları ve belediye meclis üyesi adaylarının belirlenme süreci üzerinden yaşadığı krizi değerlendirdi. CHP’nin İzmir’de başta kendi partililerine olmak üzere kentte yaşayanlara saygısızlık yaptığını söyleyen Aydın Şengül, CHP’lilerin 30 Mart’ta bunun hesabını vereceklerini söyledi.
 
SAYGISIZLIK YAPILIYOR!
Listeler üzerinden yaşanan savaşların bir gerçeği ortaya koyduğunu öne süren Şengül, “CHP’deki liste savaşları bizlere bir şeyi hatırlatıyor. CHP, İzmir’e ve İzmirlilere çantada keklik muamelesi yapıyor. Kimi aday yapsam seçimi alır, İzmirliler bize muhtaç anlayışı ile hareket ediliyor. İzmirlilerin iradesine saygısızlık yapılıyor. Ben her şeyden önce bir İzmirli olarak buna itiraz ediyorum. İzmir’de Aziz Kocaoğlu ve şürekâsının bu had bilmez tavırları, kentin demokrasi ruhuyla taçlanmış sakinleri tarafından, İzmir’in güzel insanları tarafından 30 Mart’ta  değerlendirilecektir, ben buna inanıyorum” dedi.
 
AZİZ KOCAOĞLU GÜÇ ZEHİRLENMESİ YAŞIYOR
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun güç zehirlenmesi yaşadığını da iddia eden Şengül, “İzmir’de akraba, eş, dost ilişkileriyle, ortaklardan ve tavla arkadaşlarından oluşan bir liste yapan CHP’nin demokrasiden nasibini almadığı gayet net bir şekilde görülmektedir. Türkiye’de birileri diktatörlük görmek istiyorsa CHP İzmir İl Örgütü’ne baksın. Türkiye’de birileri saltanat görmek istiyorsa CHP İzmir İl Örgütü’ne baksın. Türkiye’de birileri bir kentin ruhuyla ve duygusuyla nasıl oynanmaya çalışılır, bunu görmek istiyorsa İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na baksın. İzmirli bu tavırlara layık değil, İzmirli Aziz Kocaoğlu’nun kaprislerine mahkum değil” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası