Ege Postası
Geri

CHP Karabağlar’da kartlar yeniden karılıyor

CHP Karabağlar’da siyaset yeniden şekilleniyor. Geçen yıl Aralık ayında yapılan kongre kıran kırana geçmiş ve Mehmet Türkbay 3 oy farkla yarışı kazanmıştı. Türkbay’ın kazanan listesinde il delegesi olarak yer alan Sema Çuhadaroğlu’nun ekipten koptuğu öğrenildi. Çuhadaroğlu’nun bundan sonra İl Başkan Yardımcısı Çetin Özdemir ile siyaset yapacağı öğrenildi.
CHP Karabağlar’da kartlar yeniden karılıyor
Haberler / Yerel Politika
25 Haziran 2020 Perşembe 11:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Karabağlar’da geçen yıl 21 Aralık’ta yapılan ve kıran kırana geçen seçim sonunda 3 oy farkla seçimi kazanan taraf Rıfat Nalbantoğlu’nun desteklediği Mehmet Türkbay olmuştu. İlçe Başkanı Türkbay’ın kazanan listesinde il delegesi olarak yer alan ve ilçe kongresine 28 delegeyle gittiği belirtilen Sema Çuhadaroğlu’nun ekipten koptuğu öğrenildi.

Aradan geçen 6 ayda verilen sözlerin yerine getirilmediğini ileri sürerek ekiple yollarını ayıran 

Sema Çuhadaroğlu’nun, bundan sonra Karabağlar’ın önde gelen siyasetçilerinden İl Başkan Yarımcısı Çetin Özdemir ile yol yürüyeceği belirtildi.

Üçkuyular’daki nezih bir restoranda eşleriyle birlikte yemek yiyen Özdemir ve Çuhadaroğlu’nun sosyal medya paylaşımlarını görenler "CHP Karabağlar’da kartlar yeniden karılıyor" yorumları yaptı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası