Ege Postası
Geri

CHP Karşıyaka'da flaş gelişme: Yıldırım seçimleri erteledi!

Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen mahalle delege seçimleri sırasında yaşanan kavgalar ve tartışmaların ardından flaş bir karar aldı. Yıldırım, mahalle delege seçimlerinin ileri bir tarihe ertelediğini duyururken, tarihleri de açıkladı. CHP Karşıyaka'da flaş gelişme:
CHP Karşıyaka'da flaş gelişme: Yıldırım seçimleri erteledi!
Haberler / Yerel Politika
12 Kasım 2019 Salı 14:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, geçtiğimiz hafta sonu yapılan mahalle delege seçimleri sırasında yaşanan kavgaların ardından flaş bir karar aldı. Kararını sosyal medyadan açıklayan Yıldırım, mahalle delege seçimlerinin ileri bir tarihe ertelendiğini duyurdu.

İlçe Başkanı Yıldırım duyurusunda şu ifadelere yer verdi; 

"Karşıyaka örgütünün değerli üyeleri dün toplanan yönetim kurulumuzda mahalle kongre delege seçimlerinin tarih yer ve saatleri aşağıdaki gibi belirlenmiştir.

Karsıyakamız demokrasinin beşiği olup bu hafta yaşanan olumsuzlukların yaşanmaması için gerekli tüm tedbirler alınmıştır.

Şunun unutulmaması gerekir bizler aynı amaç için çalışan yoldaşlarız. Yarın mahallelerimizde kol kola omuz omuza birlikte mücadele edeceğiz. Bugün farklı renklerde parti içi demokrasi mücadelesinde olanlar yarın aynı renklerde mücadele verebilirler.

Aslolan üyelerin birlikteliği ve kardeşliğidir. Bunun bozulmasına ve bozmaya çalışanlara hep beraber engel olmalıyız. Tüm renkler bizimdir"

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası