Ege Postası
Geri

CHP Karşıyaka'dan seçim geri dönüşüm kutusu!

CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı farklı bir çalışmaya imza attı. Parti binasının ikinci katına üzerinde “Seçim geri dönüşüm sandığı.Seçim sürecinde gördüğünüz aksaklıkları yazınız” ifadesi yer alan kutu konuldu. Partililer ve vatandaşlar seçim sürecinde gördükleri aksaklıklar ile önümüzdeki dönemde yapılmasını istedikleri önerileri yazıp kutuya atacak.İlçe başkanı Dr.Ali Karaege ve yönetim 15 günde bir kutuyu açıp yazılan istek, şikayet ve önerileri değerlendirmeye alacak.
CHP Karşıyaka'dan seçim geri dönüşüm kutusu!
Haberler / Güncel
7 Nisan 2014 Pazartesi 22:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı partinin tüm örgütlerine örnek olacak bir çalışma başlattı.İlçe binasının ikinci katına konan kutuya  partililer ve vatandaşlar seçim sürecinde gördükleri aksaklıklar ile önümüzdeki dönemde yapılmasını istedikleri önerileri yazıp atacak. Kutunun üzerinde  “Seçim geri dönüşüm sandığı.Seçim sürecinde gördüğünüz aksaklıkları yazınız”  ifadesi yer alıyor.İlçe başkanı Ali Karaege ve yönetim 15 günde bir kutuyu açıp yazılan istek, şikayet ve önerileri değerlendirmeye alacak.


KARAEGE: ÇITAYI DAHA DA YÜKSELTMEK İSTİYORUZ
CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Dr. Ali Karaege, yapılan çalışma hakkında şunları söyledi; “ Karşıyaka’da aldığımız yüzde 72 oyla İzmir’de birinci olduk. Çıtamızı daha yükseltemek istiyoruz. Neden yüzde yüz olmasın. Bunun için çalışimalara başladık. Önümüzde kritik seçimler var. Bu yüzden partililerimizin Karşıyakalıların önerilerini bekliyorz. Yüzde 30’u nasıl katabiliriz yüzde 71’e önerileri bekliyoruz”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası