Ege Postası
Geri

CHP Karşıyaka'dan soğuk duş etkisi yaratan otobüs talebi!

Başkan Aziz Kocaoğlu’nun, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılacağı Yeni Fuar Alanı’nın temel atma töreni için günlerdir örgüte yaptığı yoğun katılım çağrısına, partinin İzmir’de kalesi olarak lanse edilen Karşıyaka’dan sürpriz sayıda otobüs talebi geldi.
CHP Karşıyaka'dan soğuk duş etkisi yaratan otobüs talebi!
Haberler / Yerel Politika
1 Mart 2013 Cuma 15:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir Örgütü, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nunda katılacağı Gaziemir’deki Yeni Fuar Alanı’nın temel atma törenine kilitlendi. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Gaziemir’de yapımına başlanan 350 milyon TL’ye mal olacak Yeni Fuar Alanı’nın temel atma töreni için Başkan Aziz Kocaoğlu günlerdir örgüte yoğun katılım çağrısı yapıyordu. Kocaoğlu geçtiğimiz günlerde gerçekleşen koordinasyon toplantısında “açılış ve temel atma törenlerine yoğun katılım gösterelim. Tek vücut görüntü vermemiz son derece önemli. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu İzmir'e gelecek. En kalabalık karşılama törenini gerçekleştirelim” demişti.

KARŞIYAKA 2 OTOBÜS TALEP ETTİ
İlçe örgütleri İl Başkanlığı aracılığıyla Büyükşehir’e ilçelerden kaldırılacak otobüslerin sayıları hakkında rakamlar vermeye başladı. İl Yönetimi’nin dün akşam gerçekleşen yönetim kurulu toplantısında CHP Lideri’nin kentteki tek günlük mesaisinde gerçekleştireceği program masaya yatırılırken ilçelerden kaldırılacak otobüs sayıları da telaffuz edildi. İlçe ilçe örgütlerden talep edilen otobüs rakamlarını açıklayan İl Başkanı Ali Engin’in, Karşıyaka’nın 2 otobüs talep ettiğini ifade etmesi toplantıda soğuk hava estirdi. Parti’nin İzmir’de yerel seçimlerde ve son genel seçimde en çok oy alınan ilçesi olan Karşıyaka’dan gelen 2 otobüslük talep karşısında yönetim kurulunda bir çok yöneticinin şaşkınlığını gizleyemediği öğrenildi. Metropolde yer alan Bayraklı, Çiğli, Buca, Konak, Bornova, Gaziemir,Karabağlar ve Balçova gibi ilçelerin 6 ila 8 arasında değişen otobüs talepleri karşısında Karşıyaka’dan gelen talep için bazı yöneticilerin ‘Partinin kalesi denilen yerde Genel Başkan’ın katılacağı törene katılacak partili mi bulunamıyor. Devreye girelim en azından 3-4 otobüs olsun’ dedikleri öğrenildi.Partiye üye olduğu Karşıyaka’dan 2 otobüs talebi gelmesi üzerine Engin’in de rahatsızlık duyduğu ve ilçe başkanı Dr. Ali Karaege’ye sayıyı arttırması yönünde telefon ettiği iddia edildi.

İSTİFALARLA İLGİSİ VAR MI'
Eski Başkan Adnan Alabay’ın tutuklanarak cezaevine girmesi sonrası gerçekleşen kongrede İl Başkanı Ali Engin’in desteğini alan Dr. Ali Karaege başkanlığa seçilmiş, Alabay ekibi, Kadın ve Gençlik Kolları ile Belediye Başkanı Cevat Durak’ın desteğini alan Belediye Meclis Üyesi Nurşen Balcı kaybetmişti. Kongre sürecinde yaşanan bölünmelerin sancısını kongre sonrası fazlasıyla hissetmeye başlayan Karşıyaka’da geçtiğimiz günlerde Karşıyaka Kadın Kolları Başkan ve yönetiminin istifa etmesi ve ilçe yönetimine yüklenmesi, Gençlik Kolları’nda da benzer sıkıntıların baş göstermesi ilçe örgütünde yaşanan sıkıntıların boyutunu gösterirken, Karşıyaka’dan Gaziemir’deki törene çok az sayıda kişinin katılmak için başvurması, ilçe örgütünde yaşanan sıkıntılara bağlanıyor.

KARAEGE: TALEBİMİZİ ARTTIRDIK
CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Ali Karage yaptığı açıklamada “ 2 otobüs talebimiz vardı ancak dün akşam itibariyle İl Başkanlığı’nı arayarak sayıyı dörde çıkarttık. Hatta bu rakam artabilirde” dedi.Karaege’nin iki gündür otobüs sayısını arttırmak için partililerle yoğun temas halinde olduğu öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası