Ege Postası
Geri

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na havaalanında coşkulu karşılama

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Aydın programı için İzmir Adnan Menderes Havaalanı'na indiği sırada CHP İzmir İl başkanı Şenol Aslanoğlu, milletvekilleri, ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları ve partililer tarafından coşkuyla karşılandı. Kılıçdaroğlu, Karşılama sonrası Kılıçdaroğlu, Aydın'daki programına katılmak üzere bu şehre hareket etti. CHP lideri, Aydın'dan önce İzmir'in Selçuk ilçesinde kısa bir mola verdi.
CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na havaalanında coşkulu karşılama
Haberler / Yerel Politika
30 Ağustos 2023 Çarşamba 15:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101'inci yılı dolayısıyla Aydın'da gerçekleştirilecek olan programlara katılmak üzere İzmir Adnan Menderes Havalanı'na geldi.. 

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu havaalanında CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, İzmir milletvekilleri Mahir Polat, Rıfat Nalbantoğlu, Ednan Arslan, ilçe başkanları,  ilçe belediye başkanları ve partililer tarafından karşıladı. 

CHP'li Aslanoğlu karşılamaya ilişkin yaptığı açıklamada, "Aydın’da katılacağı bir dizi program için İzmir havalimanına gelen CHP Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu milletvekillerimiz ve partililerimiz ile birlikte karşıladık. Genel başkanımız tüm İzmirlilere sevgi ve selamlarını iletti" ifadelerine yer verdi. 

Karşılama sonrası Kılıçdaroğlu, Aydın'daki programına katılmak üzere hareket etti.

KILIÇDAROĞLU'NDAN SELÇUK'TA MOLA

Kılıçdaroğlu, Aydın'dan önce Selçuk ilçesinde kısa bir mola verdi. Kılıçdaroğlu'nu burada Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel ve İlçe Başkanı seçilen İpek Onbaşıoğlu karşıladı. Başakn Sengel Kılıçdaroğlu'na taze incir sepeti hediye hederken, ilçe başkanı Onbaşıoğlu da çiçek takdim etti.

Sengel fotoğrafları sosyal medya hesabından "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Aydın yolculuğu esnasında bize vakit ayırdı. Partimizin yeni seçilen ilçe başkanı, ilçe yönetimiyle beraber kendisini karşıladık. Kısa bir hasbihal iyi geldi hepimize. Teşekkürler Sayın Genel Başkanım, Sayın İl Başkanım… Ayaklarınıza sağlık…". notuyla paylaştı.

ANKARA'YA UĞURLADILAR

Kılıçdaroğlu, Aydın programının ardından tekrar İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na gelerek Ankara'ya gitti.

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu havlimanından uğurladıkları fotoğrafları "Yoğun ve güzel geçirdiği Aydın programı sonrası Sayın Genel Başkanımız ile havaalanında sohbet etme olanağı bulduk. Ardından Sayın Genel Başkanımızı Ankara’ya yolcu ettim." notuyla paylaştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası