Ege Postası
Geri

CHP Lideri Özel'den 'Çerçioğlu' açıklaması: Memnuniyet anketi devam ediyor

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun İzmir’den aday gösterileceği yönündeki iddialar hakkında açıklama yaptı. Özel, “'Başkanım herhangi bir sorun görünmüyor ama uygun görürseniz İstanbul ve Ankara'yı ayrı açıklamak istiyoruz. Ayrıca Bursa ve Balıkesir'i ayrı açıklamak istiyoruz. Sizi de denk statüdeki illerle birlikte açıklamak istiyorum' dedim. Başkan da 'Hiç lafımı olur, aramanıza da gerek yoktu, çok da doğru düşünmüşsünüz' dedi” ifadelerini kullandı.
CHP Lideri Özel'den 'Çerçioğlu' açıklaması: Memnuniyet anketi devam ediyor
Haberler / Politika
15 Aralık 2023 Cuma 16:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yeniden İBB Başkan adayı gösterilen Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret etti.

Ziyarette Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun adaylığının neden açıklanmadığı sorusu soruldu.

Özel açıklamasında şunları söyledi:

"Aydın'ı açıkladığımız gün, Aydın'la aynı ölçekte ve statüdeki illeri de açıklamamız gerekir. Anketler sürüyor 8 şehirde. Sonuçlar geldikten sonra açıklamalar olacak. Sayın Başkan'ı dün öğlen saatlerinde bizzat aradım. 'Başkanım herhangi bir sorun görünmüyor ama uygun görürseniz İstanbul ve Ankara'yı ayrı açıklamak istiyoruz. Ayrıca Bursa ve Balıkesir'i ayrı açıklamak istiyoruz. Sizi de denk statüdeki illerle birlikte açıklamak istiyorum' dedim. Başkan da 'Hiç lafımı olur, aramanıza da gerek yoktu, çok da doğru düşünmüşsünüz' dedi. Sayın Özlem Çerçioğlu'nun da onayıyla bu şekilde açıklama yapmayı uygun bulduk." İzmir adayının belirlenmesi ile ilgili de konuşan Özel, "İzmir için de, diğer büyükşehirler için de memnuniyet anketi yaptırıyoruz. Ortaya koyduğumuz objektif kriterlere göre adaylaşma süreçleri nasıl gerekiyorsa tamamlanacak."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası