Ege Postası
Geri

CHP MYK'da 'kavga' iddiaları: Yalan, iftira, algı... Tugay'a sosyal medya operasyonu

CHP MYK, Özgür Özel başkanlığında toplandı. Toplantıda merakla beklenen İzmir adaylarının açıklanması bir sonraki haftaya bırakılırken, iki üç ilçede sorun olduğu o ilçelerde adayları kesinleştirdikten sonra bütün adayları 29 Ocak'ta açıklayacakları öğrenildi. Öte yandan ismi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için MYK'da konuşulan Cemil Tugay hakkında MYK üyelerinin hiçbirinin olumsuz yaklaşmadığı aksine kurultay sürecinde imza veren tek belediye başkanı olması dolayısıyla hem fikir oldukları ifade edildi. İsminin MYK görüşülmesinin ardından sosyal medyada sahte hesaplardan Başkan Tugay hakkında karalama operasyonu başlatıldı. Ayrıca CHP Lideri Özel'in Başkan Tugay için MYK'dan yetki istediği öğrenildi.
CHP MYK'da 'kavga' iddiaları: Yalan, iftira, algı... Tugay'a sosyal medya operasyonu
Haberler / Politika
26 Ocak 2024 Cuma 20:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında bugün toplandı. Toplantı öncesi beklenti İzmir adaylarının açıklanması yönündeydi. Ancak MYK sonrası İzmir adaylarının açıklanmasının bir sonraki MYK ve Parti Meclisi toplantısına bırakıldığı öğrenildi.

Ertelemenin gerekçesi ise iki üç ilçede sorun olduğu o ilçelerin adayları belirledikten sonra, bütün adayları 29 Ocak'ta toplanacak MYK ve PM toplantısında açıklayacakları ifade edildi.

MYK ÜYELERİ TUGAY'A OLUMSUZ BAKMIYOR

Öte yandan İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için öne çıkan isim Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay'ın isminin MYK'da görüşüldüğü ve olumsuz bakılmadığı bilgisi paylaşıldı.

MYK'da hiçbir tartışma yaşanmadığı çıkan haberler yalanlanırken, haberlerin kasıtlı yapıldığı, aksine MYK üyelerinin Cemil Tugay'a olumsuz yaklaşmadıkları belirtildi.

TEK İMZA VEREN BELEDİYE BAŞKANIYDI

Kurultay sürecinde İzmir'den imza veren tek belediye başkanı olmasından dolayı MYK'nın Dr. Cemil Tugay'ın İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adaylığında hem fikir oldukları öne sürüldü. 

ÖZEL, MYK'DAN YETKİ İSTEDİ

CHP Lideri Özgür Özel'in, Cemil Tugay'ın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olması için MYK'dan yetki istediği öğrenildi.

SAHTE HESAPLARDAN TUGAY'A OPERASYON

Bu arada ismi MYK'da İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için gündeme gelen Dr. Cemil Tugay hakkında sahte hesaplardan bot basarak bir algı yaratılıp İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığının baltalanmaya çalışıldığı ileri sürüldü.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay'ı düşenen Özgür Özel'e "MYK'da beşli çete ile iş yaptığı haberleri bilmiyor musunuz?" denilerek tartışma çıktığı ve Cemil Tugay'ın üstü çizildiği iddia edildi.

Sercan Yıldırım isimli kullanıcı: Buğra Gökce'nin bot hesapları Cemil Tugay'ı karalamaya başladı. Bu kadar da düşmeyin. Hazır hesaplar. Aynı tweetler.

Başka bir hesap: Karşıyaka'da işçi maaşını ödemedi 1 sene. Siz neye göre seçiyorsunuz.

Arslan Bey isimli kullanıcı, "Bot hesap babandır. Bot hesap sana böyle bir cevap verebilir mi Cemil Tugary trolü? Ben kimsenin trolü değilim. Sana direk söylüyorum ben İzmir'in trolüyüm. Senin gibi çapsızlarla mücadele etmek için varım. Mamalanmayı seviyorsun, gönder İBAN'ını da seni biraz mamalayayım"

Arslan Bey, "Sırf değişimci ve seni destekledi diye Cemil Tugay diye tutturdun. Anket diye bir yerlerini yırttın. Hangi anketten çıkabilir Cemil Tugay anlatsana biraz. Sırf eşinin Manisa'daki akrabalarını işe alıyor Karşıyaka'da diye istiyorsun Cemil'i sen kafayı yedin iyice"

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası