Ege Postası
Geri

CHP MYK üyesi 4 isim PM'ye giremedi

CHP'nin 37. Olağan Kurultayı'nda mevcut MYK üyeleri arasında yer alan 4 isim Parti Meclisi'ne giremedi. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan da liste dışı kaldı.
CHP MYK üyesi 4 isim PM'ye giremedi
Haberler / Politika
27 Temmuz 2020 Pazartesi 07:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP'nin 37. Olağan Kurultayı’ndan önce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun son A Takımı içerisinde yer alan mevcut Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyelerinin 25-26 Temmuz tarihinde düzenlenen kurultayda kaç oy aldığı belli oldu.

ÖZKAN ÇİZİK YEDİ

CHP'nin mevcut MYK üyelerinin tamamı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun anahtar listesinde yer almasına rağmen CHP Genel Başkan Yardımcıları Tuncay Özkan, Ahmet Ünal Çeviköz, Yıldırım Kaya ve Aykut Erdoğdu, Parti Meclisi'ne giremedi.

Ahmet Ünal Çeviköz, Parti Meclisi seçiminde 87'inci sırada yer alarak 278 oy aldı, Yıldırım Kaya 56'ıncı sırada yer alarak 495 oy aldı, Tuncay Özkan da 59'uncu sırada yer alıp 477 oy alarak ilk 52 kişilik PM listesine giremedi.

ÖZKAN: MÜCADELEYE DEVAM

Özkan, sosyal medyadan, "Kurultayımızda seçilen arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Daha büyük bir heyecan ve güçle iktidar yolculuğumuzda mücadeleye devam.Hayırlı uğurlu olsun." yazdı.

AYKUT ERDOĞDU KOTAYA TAKILDI

Öte yandan Aykut Erdoğdu ise 52'inci sırada yer alarak 499 oy aldı. Aykut Erdoğdu da en çok oy alan 52 kişilik listede yer almasına rağmen cinsiyet ve genç kotasına takılarak Parti Meclisi'ne giremedi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası