Ege Postası
Geri

CHP Menderes İlçe Başkanı Karakurt: 'İstifa eden partilileri geri kazandıracağım'

CHP kongre takvimi işlemeye devam ediyor. Dün gerçekleştirilen Menderes İlçe Kongresi'nde sandıktan Hakan Karakurt ismi çıktı. Karakurt ilk kez Egepostası'na konuştu.
CHP Menderes İlçe Başkanı Karakurt: 'İstifa eden partilileri geri kazandıracağım'
Haberler / Yerel Politika
21 Ağustos 2023 Pazartesi 10:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ALİ ÇATALBAŞ- EGEPOSTASI- Menderes İlçe Başkanı dün Menderes Belediyesi Amfi Tiyatro’da düzenlenen seçim ile belli oldu. Mevcut başkan Sezen Şen ile Hakan Karakurt yarıştı. Seçimde 319 oy kullanılırken, 165 oy alan Hakan Karakurt seçimi kazanarak yeni ilçe başkanı seçildi. Öte yandan Sezen Şen ise 150 oy da kaldı.

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından Hakan Karakurt Egepostası’na özel açıklamalarda bulundu.

Kongre hakkında konuşan Karakurt; “Menderes İlçe Kongresi şölen havasında geçti. Sezen Hanım ile el ele kol kola kongreye gittik.Şimdi önümüzde yerel seçimler var. Menderes Belediyesi’ni kaptırmamak için çalışacağız.” dedi.

15 FARK VAR

Seçim sonuçları hakkında konuşan Karakurt; “15 fark vardı sandıkta. Sonuçta 1 oy olsa bile hedef önemlidir.Karşı tarafa oy atan da bizim partilimizdir. Hiçbir ayrım gözetmeksizin hepsinin başkanı olacağım. Sezen hanım da üyemiz onunla da hep birlikte olacağız.” dedi.

İSTİFA EDENLERİ TEKRAR ÇAĞIRACAĞIM

İlçe başkanlık çalışmalarından bahseden Karakurt; “ Önce istifa eden partilileri tekrar Cumhuriyet Halk Partisi’ne kazandıracağım.Mahalle mahalle gezeceğim. Kırgınlıkları bitireceğim. Sezen Hanım ve eski ilçe başkanları ile ortak çalışacağız.” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası