Ege Postası
Geri

CHP Sözcüsü Yücel'den Bakan Yerlikaya'ya 'Atatürk' tepkisi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Suudi Arabistan'da oynanacak olan Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki Süper Kupa maçının iptal olmasının ardından yaptığı açıklamada "Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, ülkemizin ortak ve birleştirici değeridir." dedi. Yerlikaya'ya tepki CHP Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve İzmir Milletvekili Deniz Yücel'den geldi.
CHP Sözcüsü Yücel'den Bakan Yerlikaya'ya 'Atatürk' tepkisi
Haberler / Politika
30 Aralık 2023 Cumartesi 11:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanacak Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa maçı öncesi yaşanan 'Atatürk' ve İstiklal Marşı krizin ardından iki takımımız da maça çıkmama kararı aldı ve maç iptal edildi.

İptalin ardından Türkiye tek yürek oldu ve sosyal medya hesaplarından Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafları paylaşıldı.

Yaşananlara ilişkin paylaşımda bulunan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ise, ''Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, ülkemizin ortak ve birleştirici değeridir.'' dedi.

Yerlikaya'nın paylaşımını alıntılayan CHP Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve İzmir Milletvekili Deniz Yücel, Bakan Yerlikaya'ya tepki gösterdi.

CHP'li Yücel, Bakan Yerlikaya'nın İstanbul Valisi olduğu dönemde İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne kayyum olarak atanmasını hatırlatıp, "O yüzden mi #kayyum olarak atandığınızda ilk işiniz @istanbulbld başkanlık makamındaki Atatürk portresini kaldırmak olmuştu @AliYerlikaya?" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası