Ege Postası
Geri

CHP Sözcüsü Yücel'den seçim değerlendirmesi: Değişimin gücü ile yeni başlıyoruz

CHP Parti Sözcüsü, Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Deniz Yücel, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin ardından ilk değerlendirmesini sosyal medya hesabından yaptı. Yücel, İzmir en iyisini hak ediyor.Belediye başkan adaylarımıza verdiğiniz desteğe, CHP'ye duyduğunuz güvene, değişim yolunda bize açtığınız krediye sonsuz teşekkür ediyorum. Değişimin gücü ile yeni başlıyoruz" dedi.
CHP Sözcüsü Yücel'den seçim değerlendirmesi: Değişimin gücü ile yeni başlıyoruz
Haberler / Politika
1 Nisan 2024 Pazartesi 22:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Türkiye, 31 Mart 2024 Pazar günü 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yönetcileri seçmek için sandık başına gitti. Resmi olmayan sonuçlara göre ana muhalefet partisi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Türkiye genelinde oyların yüzde 37,74’ünü alarak birinci parti oldu. İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük kentlerde CHP adayları büyük bir farkla seçimi kazandı. Ayrıca CHP İzmir'de 30 ilçenin 28'ini de aldı.

CHP Parti Sözcüsü, Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Deniz Yücel, seçimlerin ardından ilk değerlendirmesini sosyal medya hesabından yaptı.

CHP Sözcüsü Yücel açıklamasında şunları söyledi;

"İzmir en iyisini hak ediyor. Belediye başkan adaylarımıza verdiğiniz desteğe, CHP'ye duyduğunuz güvene, değişim yolunda bize açtığınız krediye sonsuz teşekkür ediyorum. Artık İzmir'in sokaklarına daha çok kadın eli değecek... Belediyelerimiz hem genç, hem de deneyimli kadrolarla dinamizm kazanacak. İzmir'de 25 yıldır sosyal demokrat belediyelerin verdiği hizmetler katlanarak büyüyecek. Teşekkürler İzmir…
Değişimin gücü ile yeni başlıyoruz."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası