Ege Postası
Geri

CHP Tire'de Nihal Gülüm dedi

CHP İzmir’de yerel seçimlerin ardından bazı ilçelerde olağanüstü kongre süreci başlarken, ilk kongre Tire’de gerçekleşti.Tire Kadın Kolları Başkan ve yönetiminin istifası nedeniyle delege sandık başına gitti. Kongre sonucunda Nihal Gülüm,CHP Tire Kadın Kolları’nın yeni başkanı oldu.
CHP Tire'de Nihal Gülüm dedi
Haberler / Yerel Politika
2 Temmuz 2014 Çarşamba 13:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI - CHP Tire İlçe Kadın Kolu Olağanüstü Kongresi yapıldı. 370 kayıtlı kadın üyenin bulunduğu ilçede tek listeyle kongreye gidildi. Nihal Gülüm'ün başkanlığındaki yönetim kurulunun üyeleri ise; Gülgün Gözeger, Necmiye Sert, Tülay Yetimoğlu, Irmak Bök, Nezihe Uçmaz ve Türkan Kökçü'den oluştu.

Kongrede ilk sözü alan CHP Kadın Kolları Merkez Yürütme Kurulu Üyesi, Ege Bölge Sorumlusu Dr. Bedriye Gürkan"Arkadaşlar zor bir göreve aday oluyorsunuz. Yarından tezi yok çatı adayımız için çalışmaya başlayacaksınız. Partimizin yetkili organları kararını vermiştir. Bu noktadan sonra bizlere düşen alanda sıcak demeden, yorulduk demeden çalışmaktır." dedi.
CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi ve Kongre Divanının da başkanlığını yapan Sumru Karaer Cumhurbaşkanlığı seçimleri için çalışılması konusunda Genel Merkez'in öngördüğü çalışma sistematiği konusunda bilgi verdi. CHP YDK Üyesi Sumru Karaer sözlerini Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin öneminin altını bir kez daha çizerek noktaladı.

Kongre'de konuşan CHP İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Özgün Utku:"Arkadaşlar, biz siyaset yapan kadınların işi çok zor. Buradan eve gideceğiz, kapıdan girince; çocuğumuz: 'Anne ne yemek yaptın'' diyecek, eşimiz:'yarın giyeceğim gömleği ütüledin mi hanım'' diyecek. Evet emeğimiz çok, ama artık partimizde sözümüz de var. Tüzüğümüzde %33 cinsiyet kotamız var. Bugün Tire'ye gelirken çok mutluyduk, 64 yıl sonra kazandığımız ilçeye gelmenin gururu vardı. Belediye'ye 64 yıl aradan sonra girdik, kalmak üzere girdik. Bunda emeği geçen önceki ilçe kadın kolu başkanımız ve yönetimine ve siz alanda gece-gündüz çalışan değerli kadınlarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca İzmir İl Kadın Kolu Yönetim Kurulu ve şahsım adına buraya gelerek bizlere katkı koyanYüksek Disiplin Kurulu Üyem  sayın Sumru Karaer ile CHP Kadın Kolları Merkez Yürütme Kurulu Üyem sayın Bedriye Gürkan'a teşekkür ediyorum. Sizleri iki zorlu seçim bekliyor; Cumhurbaşkanlığı seçimi ve Genel Seçimler. Cumhurbaşkanlığı seçiminde ilçenizden alınabilecek en yüksek oya ulaşmak üzere seçiliyorsunuz. Size yeni görevinizde başarılarve kolaylıklar diliyorum." dedi.
Oyların sayımından sonra seçilen İlçe Kadın Kolu Başkanı Nihal Gülüm Yönetim Kurulu ile birlikte teşekkür etti.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası