Ege Postası
Geri

CHP Tire'de bir kez daha istifa depremi!

CHP Tire İlçe Kadın Kolları Başkanı Zehra Dibekci ve yönetimi görevlerinden istifa etti. Tire'de geçtiğimiz hafta da İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kazım Öz ve yönetimi istifa etmişti.
CHP Tire'de bir kez daha istifa depremi!
Haberler / Yerel Politika
18 Mart 2022 Cuma 16:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI - Geçtiğimiz yılın Ekim ayında Hakan Şenoyar'ın ilçe başkanlığı görevinden alınmasının ardından Şenol Sardoğan başkanlığındaki geçici yönetimin atandığı CHP Tire'de 6 Mart günü sandıklar kurulmuştu. Geçici yönetimin başkanı Şenol Sardoğan ile Nejat Bozkurt'un yarıştığı kongreyi kazanan Bozkurt, yeni ilçe başkanı olmuştu.

Ancak kongrenin ardından ilçede arka arkaya istifalar başladı. Önce geçtiğimiz hafta İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kazım Öz ve yönetimi istifa etti. Öz’ün istifasına gerekçe olarak özel sebeplerini gösterdiği belirtildi.

Son olarak İlçe Kadın Kolları Başkanı Zehra Dibekçi ve yönetim kurulu üyeleri Güldal Yazar, Şengül Savaş, Serpil Daşdöğen, Ayşe Tıraşoğlu, Fadime Uysal, Semra Dinçol ve Gülgün Beygo'nun da görevlerini bıraktığı öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası