Ege Postası
Geri

CHP Tire'de miting gibi danışma kurulu!

CHP Tire'de gerçekleşen danışma kurulunda adeta mitingi andıran görüntüler yaşandı. Partiye yeni katılan isimlere İl Başkanı Asuman Ali Güven ve vekiller 'altıok' rozeti taktı. İlçe Başkanı Hakan Şenoyar ilçe binasında vatandaşlara kurs vermeye başladıklarını duyurdu, alkış aldı! İlçe başkanından kurs müjdesi!
CHP Tire'de miting gibi danışma kurulu!
Haberler / Yerel Politika
17 Ekim 2016 Pazartesi 10:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGE POSTASI - CHP İzmir'de ilçelerde danışma kurulları son süret devam ediyor. 
Tire'de gerçekleşen danışma kurulu adeta miting havasında gerçekleşti.  Toplantıda partiye yeni katılan isimlere 'altıok' rozetleri  İl Başkanı Asuman Alİ Güven ve vekiller tarafından takıldı.


İlçede parti içi muhalefetin yer almadığı toplantıda ilçe başkanı Hakan Şenoyar ve yönetimiyle uzun süredir uyum sorunu yaşayan Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek hazır bulundu. 

Toplantıda İlçe Başkanı Şenoyar, 25'er kişiden oluşan 5 komisyon kurduklarını söyledi. Şenoyar, emekli komisyonu, eğitim komisyonu, kültür sanat komisyonu, esnaf komisyonu ve köy sorunları ile üretim komisyonunun alanda aktif çalışma yapacağını açıkladı.


Şenoyar parti binasının üst katında vatandaşlara kurs vermeye başladıklarını da duyurdu. Şenoyar, bağlama,  İngilizce , matematik, muhasebe ve halk oyunları kursunu bu hafta itibariyle başlattıklarını açıkladı.

Danışma kurulu toplantısına vekillerden Aytun Çıray ve Mustafa Balbay katıldı. Eski Bakan Halil Çulhaoğlu da toplantıda yer aldı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası