Ege Postası
Geri

CHP Urla'da kongre yapıldı: Yeni başkan kim oldu'

CHP Urla’da olağanüstü ilçe kongresi yapıldı. İki adayın yarıştığı kongrede eski ilçe başkanı, belediye meclis üyesi Bahri Yalaz ilçe başkanı seçildi.
CHP Urla'da kongre yapıldı: Yeni başkan kim oldu'
Haberler / Yerel Politika
21 Aralık 2014 Pazar 18:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - 7 yıldır ilçe başkanlığı görevini yürüten Yusuf Baratalı'nın 7 yöneticiyle birlikte istifa edip yönetimin düştüğü Urla CHP'de olağanüstü kongre yapıldı. 

DİVAN BAŞKANI ENGİN

 Urit Belediye Tesisleri’nde gerçekleşen kongrenin divan başkanlığını 23 Aralık’ta görevinden milletvekilliği aday adaylığı için istifa edecek olan İl Başkanı Ali Engin yaptı.

İKİ ADAY YARIŞTI
Kongrede Atatürkçü Düşünce Derneği Urla Şube Başkanı Ali Yanar ile mevcut meclis üyesi, eski ilçe başkanı Bahri Yalaz yarıştı.

İPİ YALAZ GÖĞÜSLEDİ
Urla siyasetinin güçlü ismi eski İzmir Milletvekili Bülent Baratalı'nın da destek verdiği Yalaz, 115 oy alarak ilçe başkanı seçildi. Rakibi Yanar ise 53 oy da kaldı. 1 oy boş 1 oy da geçersiz sayıldı. 54 delege ise oy kullanmadı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası