Ege Postası
Geri

CHP, VPN uygulaması çıkardı: Parolası dikkat çekti

CHP Gençlik Kolları, İstiklal Caddesi’ndeki bombalı saldırıdan sonra sosyal medyaya bant daraltmasıyla erişimin engellenmesi üzerine “CHP VPN” uygulamasının kullanıma sunulduğunu duyurdu. Uygulamanın parolası ise “iktidar” olarak belirlendi.
CHP, VPN uygulaması çıkardı: Parolası dikkat çekti
Haberler / Politika
19 Kasım 2022 Cumartesi 11:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İstiklal Caddesi’ndeki bombalı saldırıdan sonra sosyal medyaya uygulanan bant daraltmasıyla internetin kullanılamaz hale getirilmesinin ardından CHP Gençlik Kolları Dijital Dönüşüm Komisyonu, “CHP VPN” uygulamasının kullanıma sunulduğunu duyurdu.

CHP Gençlik Kolları Bilişimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Dilara Dalbudak, sosyal medya hesabından uygulamayla ilgili "Yıllarca YouTube, Wikipedia gibi platformlardan mahrum bıraktılar şimdi ise canları isteyince sosyal medya erişimimizi kesiyorlar. Sansürsüz günlerimize çok az kaldı! Şimdilik çözümümüz: chpdijitaldonusum.com/vpn 'de CHP VPN hizmette. Kalıcı çözüm parolada gizli" paylaşımı yaptı. Uygulamanın parolası ise ‘iktidar’ olarak belirlendi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası