Ege Postası
Geri

CHP YDK’dan İzmir için 2 kesin ihraç kararı 

CHP Yüksek Disiplin Kurulu’nun, bugün gerçekleştirilen toplantısında İzmir’de 2 dosya görüşüldü. CHP Konak İlçe eski Başkanı Çağrı Gruşçu’nun ses kaydını ihraç eden Deniz Dökdoğan dosyasının da görüşüldüğü toplantıda İzmir için 2 kesin ihraç kararı çıktı. 
CHP YDK’dan İzmir için 2 kesin ihraç kararı 
Haberler / Politika
7 Şubat 2022 Pazartesi 14:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- CHP Yüksek Disiplin Kurulu(YDK) olağan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda, İzmir’den gelen disiplin dosyaları da ele alındı.

SES KAYDI İFŞASINA KESİN İHRAÇ

Kurulun masaya yatırdığı dosyalardan biri, geçtiğimiz kasım ayında ortaya çıkan ve CHP Konak İlçe eski Başkanı Çağrı Gruşçu’nun istifasıyla sonlanan ses kaydını yayınlayan partili Deniz Gökdoğan'ın dosyası oldu. 

Gruşçu'nun görevdeyken aralarında geçen ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile Konak Belediye Başkanı Abdül Batur'a yönelik küfürlü konuşmalarının ses kaydını alan ve sonrasında ses kayıtlarını ifşa eden Gökdoğan, CHP İzmir İl Disiplin Kurulu kararıyla Ocak ayında partiden oy birliğiyle ihraç edilmişti.

Toplantıda görüşülen dosyada YDK, oy birliği ile Gökdoğan’ın kesin ihraç kararının onadı ve Gökdoğan CHP’den resmen ihraç edildi.

BORNOVA DOSYASI DA GÖRÜŞÜLDÜ

Toplantıda görüşülen bir diğer İzmir dosyası da geçtiğimiz aylarda CHP Genel Başkan Baş Danışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’a sosyal medya hesabından hakaret içerikli paylaşım yapan CHP Bornova üyesi Süleyman Sezer oldu.

İl Disiplin Kurulu, Sezer’e kınama cezası verirken YDK Sezer’i oy birliğiyle partiden ihraç etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası