Ege Postası
Geri

CHP adayı Arslan iddialı: "AKP’nin gidiş bileti kesildi gidiyor"

İzmir 1. Bölge Milletvekili adayı Ednan Arslan 7 Haziran Genel seçimleri yaklaştıkça çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. CHP Güzelbahçe İlçe Örgütü’nün düzenlemiş olduğu site toplantılarında vatandaşla bir araya gelen Ednan Arslan 7 Haziran Genel seçimlerinin Cumhuriyet kazanımları için birer dönüm noktası olduğunu söyledi.
CHP adayı Arslan iddialı:
Haberler / Seçim
15 Mayıs 2015 Cuma 11:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Arslan; “Sizler gibi çağdaş, ilerici Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı bu ülkenin ayrılmadan, ayrışmadan bir bütün olduğunu savunan vatansever insanlara ihtiyacımız var. Bizler sürekli sayın milletvekili adaylarımızla birlikte sahadayız. Ama bizler yetmiyoruz. Bu var olan kazanımlarımızı kaybetmememiz gerektiğini sizlerde çevrenize anlatmalısınız. 7 Haziran’dan sonra eğer AKP bir kez daha tek başına iktidara gelirse ülkemizi bir felaket bekliyor. O yüzden hep birlikte Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidar yapmak için çalışmalıyız. Biz parti olarak bu dönem AKP’nin yaptıklarını konuşmuyoruz. Sizlerde biliyorsunuz bu iktidar 13 yıllık süreçte, yoksulluğu büyüttü, yolsuzluğu büyüttü, işsizliği büyüttü bu yüzden onların yaptıklarını değil biz bu ülkede ne yapılması gerektiğini konuşuyoruz, topluma neler verebileceğimizi konuşuyoruz. Hemen başladılar bizlere saldırmaya, biz iktidarın peşine takılmadık, iktidar muhalefetin peşine takıldı artık” diye konuştu.

“AKP’nin bileti kesildi gidiyor”
Ednan Arslan sözlerine şöyle devam etti; “ Halktan büyük bir ilgi ve sevgiyle karşılaşıyoruz. Az kaldı biraz daha gayret gösterin bunlar gidiciler. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak vaatlerimizi, her yerde söylüyoruz. İş sorunumuz var, aş sorunumuz var, özlük haklarıyla ilgili bir takım sorunlarımız var, eğitim, sağlık, kadın gençlik, çocuk, işçi, emekli her kesimden her sektörden sorunlarımız var. Öncelikle ve öncelikle hukuk sisteminin yeniden herkese eşit bir şekilde uygulanabilir bir yapıya kavuşturmamız gerekmektedir. Temel hak ve özgürlüklerle ilgili ciddi sorunlarımız ve problemlerimiz var. Kadını öteki gören, ötekileştiren bu anlayışın acil bir şekilde iktidardan gitmesi gerekiyor. Artık şunu diyoruz AKP öncesi Türkiye ve AKP sonrası Türkiye diyoruz. Kazanımlarımız birer birer ellerimizden alındı. Burada temel amaç bizlerin milletvekili olmamız değil, büyük fotoğrafı görmek lazım. Burada temel amaç Cumhuriyet’in rayından çıkartılma, yok edilme, yeni bir rejimin getirilme amaçlanmaktadır. 7 Haziran’da AKP belasından kurtulmak için her kesin Cumhuriyet Halk Partisi’nde birleşmesini ve desteklemesini istiyoruz” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası