Ege Postası
Geri

CHP'de Belediye Başkan Adaylarının açıklanması ertelendi

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, "Bugün bizden bir belediye başkan adayı ve yerel seçimlere ilişkin hiçbir şey duymayacaksınız" diyerek Belediye Başkan Adaylarının açıklanmasının ertelendiğini duyurdu.
CHP'de Belediye Başkan Adaylarının açıklanması ertelendi
Haberler / Politika
4 Ocak 2024 Perşembe 12:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, merakla beklenen CHP Belediye Başkan Adaylarına dair açıklamanın ertelendiğini açıkladı.

"Tabii biz görüşmemizi yaparken, sürekli bugün CHP'nin açıklayacağı belediye başkan adaylarından bahsedildiğini takip ettik" diyen Özel, şunları söyledi:

"Arkadaşlar, dün Anayasa Mahkemesi'nin kararını hiçe sayan, dolayısıyla Anayasa'yı askıya alma anlamına gelen bir darbe gişiriminin son perdesi oynandı. Bu şartlar altında bugün yapılacak MKY toplantımızın ve ardından yapılacak PM toplantımızın özel gündemle toplanacağını duyurmuştum. Bugün bizden bir belediye başkan adayı ve yerel seçimlere ilişkin hiçbir şey duymayacaksınız. MYK'nın ve PM'nin olağanüstü gündemi içinde bulunduğumuz Anayasa'ya karşı darbe girişimidir. Önümüzdeki hafta içinde belirlenecek bugünkü gündemle Parti Meclisi yeniden toplanacaktır."

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası