Ege Postası
Geri

CHP'de Kılıçdaroğlu'na Serter desteği!

CHP’nin 1 Kasım’da yerinde sayması sonrası parti içinden özeleştiriler gelirken, ‘değişim’ dillendirilmeye başlandı. 1 Kasım’ın ertesi CHP’de kurultay mesajları bir bir verilirken partinin en yüksek oy oranını yakaladığı illerin başında gelen İzmir’de, İl Başkanı Bedri Serter’den Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na destek açıklaması geldi. Serter örgüte de mesaj verdi. CHP İzmir'de İl Başkanı Serter'den
CHP'de Kılıçdaroğlu'na Serter desteği!
Haberler / Yerel Politika
2 Kasım 2015 Pazartesi 13:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - AK Parti’nin açık ara zaferiyle sonuçlanan 1 Kasım’ın ardından CHP’nin sandıkta adeta yerinde sayması parti içinden özeleştirilerin gelmesine neden oldu.
 
ÖZELEŞTİRİ RÜZGARI
İzmir bu anlamda başı çekerken, İzmir Milletvekili Musa Çam’ın, "Genel Başkan tek tek değerlendirecek ve gerekeni yapacaktır" sözleri sonrası gündeme diğer İzmir Milletvekili Mustafa Balbay’ın Cumhuriyet gazetesindeki köşe yazısı damga vurdu. Balbay yazısında “Partinin kendisini yenileyip, azımsanmayacak mevcut gücü katlamanın yollarını bulması gerekir. Olağan kongre süreci CHP için büyük bir fırsattır" ifadelerini kullandı.
 
SERTER’DEN DESTEK!
1 Kasım’ın ertesi CHP’de kurultay ve değişim mesajlarının verilmeye başlanması sonrası CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter’den Kılıçdaroğlu’na destek açıklaması geldi.
 
“SONUNA KADAR ARKASINDAYIZ"
Serter, partide genel başkan sorunu olmadığını söyledi. Genel Başkan Kılıçdaroğlu’yla seçim sonuçları sonrası görüştüğünü ifade eden Serter şunları söyledi;
 
“İzmir İl Başkanı ve il örgütü olarak sonuna kadar Genel Başkanımızın arkasındayız. Hiçbir şekilde Genel Başkan sorunumuz yok. Olmayacaktır da. Genel Başkanımız ‘kurultay sürecimiz devam ediyor’ dedi zaten…Parti içinde en özverili çalışan kişi Genel Başkanımız ve her noktada bizimle birlikte olmaya çalışıyor...İzmir Örgütü olarak Genel Başkanımızın arkasındayız. Şu zaman içimizde hesaplaşma zamanı değil ancak  bu oy diliminde niye kaldığımızın araştırılması zamanıdır. Çok detaylı olarak çalışmalarda, çalıştaylar da bu durum incelenecektir.”
 
KILIÇDAROĞLU KURULTAYI İŞARET ETTİ
Kılıçdaroğlu seçim sonrası gazetecilerin  “İstifa” sorularına “Bizim zaten kurultay sürecimiz devam ediyor. Kurallar neyi gerektirirse o kurallar aynen çalışır” yanıtını vermişti.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası