Ege Postası
Geri

CHP'de anket tartışması! İnce'den Öztrak'a tepki

CHP'de anket tartışması yaşanıyor. CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ın, Muharrem İnce’nin gündeme getirdiği anket sonuçlarıyla ilgili olarak “Keşke bunu Cumhur İttifakı'nın sözcüsü söyleseydi" açıklamasına, İnce'den sert tepki geldi.
CHP'de anket tartışması! İnce'den Öztrak'a tepki
Haberler / Politika
19 Ekim 2020 Pazartesi 20:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP’li Muharrem İnce geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda CHP’nin oy oranının yüzde 17 olduğunu söylemişti. İnce’nin bu açıklaması CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak’a soruldu.

CHP’nin özel olarak yaptırdığı bir anketin olmadığını ifade eden Öztrak, “Keşke bunu Cumhur İttifakı’nın sözcüsü söyleseydi. Halep oradaysa arşın burada” dedi ve İnce'yi eleştirdi.

ÖZRÜ KABAHATİNDEN BÜYÜK

CHP eski Milletvekili Muharrem İnce ise Öztrak'ın bu açıklamasına tepki gösterdi. Muharrem İnce, Sözcü'ye yaptığı anket açıklamasında şunları söyledi:

*Birincisi anketi ben yaptırmadım. Yapılan ankete CHP yönetiminden herhangi bir yalanlama da gelmedi. Piyasada dolanan anketi ben gündeme getirdim.

*İkincisi Faik Öztrak ‘CHP olarak anket yaptırmadık' diyor. Siyaset kurumunun eksiğini, gediğini görebilmek için anket yaptırması kadar doğal bir şey yok. Partimiz hazineden milyonlarca lira alıyor, bu paralarla anket de tabi ki yaptırılmalı.

*Üçüncüsü, anket yoksa bir siyasi parti önünü göremez. Faik Öztrak'ın ‘anket yaptırmadık' sözü özrünün kabahatinden de büyük olduğunu ortaya koyuyor.

Muharrem İnce amacının CHP Sözcüsü Öztrak ile ‘dalaşmak olmadığını’ ancak gerçekleri de gündeme getirmenin bir siyasetçi olarak görevi olduğunu sözlerine ekledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası