Ege Postası
Geri

CHP'de kritik zirve gerçekleşti: Neler konuşuldu?

31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala CHP İzmir'de ilçe örgütleri toplantısı düzenlendi. CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ve CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay başkanlığında düzenlenen toplantıda seçim süreci masaya yatırıldı. Toplantıda olçe başkanları talep ve öneriler sunarken, Aslanoğlu ve Tugay'ın ise notlar aldığı aktarıldı.
CHP'de kritik zirve gerçekleşti: Neler konuşuldu?
Haberler / Yerel Politika
6 Mart 2024 Çarşamba 18:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- (KULİS HABER)- CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ve CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, CHP İzmir ilçe örgütleriyle toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıya, CHP İzmir Milletvekilleri Yüksel Taşkın ve Ednan Arslan, Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik, CHP ilçe başkanları ve yöneticileri, kadın ve gençlik kolları başkanları katıldı.

Seçime ilişkin gerçekleştirilen toplantıda, eksiklikler konuşulurken, eleştiriler de yer aldığı ifade edildi.

30 İLÇE ADAYINA SAHİP ÇIKTI 

Şenol Aslanoğlu'nun, adayların CHP adayları olduğunu belirttiği, "Adaylarımız bizim adaylarımız" diyerek 30 ilçe adayına da sahip çıktığı aktarıldı.

12 KRİTİK İLÇEYE MERCEK

Cemil Tugay'ın ise kritik ilçelere dikkat çektiği ve saha çalışmalarının daha verimli olması gerektiğini vurguladığı belirtilirken, Danışma Kurulu'nun 12 ilçenin kritik olduğunu aktardığı ifade edildi.

Cumhur İttifakı'nın Aliağa, Kemalpaşa, Menemen, Menderes, Bayraklı'ya yüklendiğini dile getirdiği ifade edilen Tugay'ın, "Karabağlar'ı hayal ediyorlar ancak Karabağlar'da ilçe örgütümüzü yenemezler" dediği öne sürüldü.

SEÇİM OFİSİ SEVDASI BİTSİN 

Aslanoğlu'nun, ilçelerde artık seçim ofisi açılmasından vazgeçilmesi gerektiğini vurguladığı, seçim ofisinin yanı sıra kapı siyasetini önerdiği böylece 'daha çok insana ve esnafa ulaşın' talimatı verdiği öğrenildi.

BRÖŞÜR POLEMİĞİ 

Öte yandan toplantıda Büyükşehir için alanda dağıtılacak broşür ve afişlerin bir an önce temin edilmesi gerektiğine dikkat çekildiği de belirtildi.

Tugay'ın ise broşür eleştirisine, "Broşürü nereye dağıtıyorsak o alana yönelik broşür hazırlanmalı. Broşürlerin faydalı olmadığını gördük. İlçelere saha ekipleri gönderildi ve raporlar hazırlandı. Her ilçeye özel broşür hazırlanıyor" şeklinde cevap verdiği ifade edildi.

"1 NİSAN'DA DEŞİFRE"

Ayrıca kritik ilçelerde istediği aday gösterilmediği için küsen partililerin olduğu dile getirilirken Danışma Kurulu'nda yer alan bir üyenin, parti aleyhine çalışanları 1 Nisan'da deşifre edeceğini söylediği ileri sürüldü.

'KENDİ İLÇENİZDE ÇALIŞIN' 

Yine Büyükşehir ve ilçelerde koordinasyon kopukluğuna dikkat çekilirken, Aslanoğlu'nun ilçelerin ve adayların kendi ilçesinde durması gerektiğini belirttiği aktarıldı.

TROLL ORDUSU SALDIRISI

Sosyal medya üzerinden troll saldırısıyla karşı karşıya kaldığını anlatan Tugay'ın AK Partili Dağ'ın medya ve tanıtımdan sorumlu olduğunu hatırlattığı, sosyal medya üzerinden algı yaratılmaya çalışıldığını vurguladığı ifade edildi.

İLÇE ÖRGÜTLERİYLE TANIŞACAK 

Tugay'ın seçim sonrası 30 ilçeyi tek tek gezerek ilçe örgütleriyle tanışacağını söylediği de belirtildi.

İMECE USULÜ SEÇİM PROPAGANDASI

Son olarak ilçe başkanlarının bütçe eleştirilerine imece usulü önerilirken, Aslanoğlu'nun ise bütçe eleştirilerine, "Kendi bütçemizi kendimiz yaratacağız" dediği öğrenildi. 

 

Aslanoğlu ve Tugay'dan örgütle seçim zirvesinde önemli mesajlar

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası