Ege Postası
Geri

CHP'den AK Partili Kirişçi'nin Meclis'te dağıttığı hediye kolisine tepki

CHP İzmir Milletvekilleri Murat Bakan, Rıfat Nalbantoğlu ve Yüksel Taşkın AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Vahit Kirişci’nin Meclis’te dağıttığı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi logolu hediye kolisine peş peşe tepki göstererek kolileri iade ettiler.
CHP'den AK Partili Kirişçi'nin Meclis'te dağıttığı hediye kolisine tepki
Haberler / Politika
3 Ekim 2023 Salı 14:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Vahit Kirişci’nin Meclis’te dağıttığı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi logolu hediye kolisini iade etti. Murat Bakan, sosyal medya hesabından kolinin fotoğrafını paylaşarak şunları kaydetti:

“Tarihimizin en büyük yıkımı olan 6 Şubat depremlerinin ardından, milyonlarca insanımızın ruhunda ve kalbinde tamiri mümkün olmayan tahribatın, şehirlerimizdeki büyük yıkımın izlerinin geçmeyeceği bir gerçektir. Binlerce depremzede yurttaşımız hala çok zorlu koşullarda hayatlarına devam etmeye çalışmaktadır.

Makamınızca tüm milletvekillerine teşekkür amacıyla dağıtılan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi logolu koliyi tarafınıza iade etmek durumundayım zira teşekkür için bir hediyeye gerek yoktur. Yurttaş ve insan olarak, görevimizi yaptık yapmaya da devam edeceğiz. Bu kolinin gerçek ihtiyaç sahibi olan depremzedelerimize gönderilmesini uygun buluyorum.”

İzmir Milletvekili Rıfat Nalbantoğlu: Hala yaralar tam olarak sarılmazken...

Nalbantoğlu şunları söyledi:

'AKP Kahramanmaraş Milletvekili ve TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Vahit Kirişçi, depremin yaralarını sarmaya çalışan kentten tedarik edilen ürünlerden oluşan 600 koliyi teşekkür mesajı ile milletvekillerine dağıttı. Türkiye tarihinin en acı olaylarından biri olan 6 Şubat depreminde, binlerce canımızı yitirdiğimiz, yerle bir olan, on binlerin evsiz kaldığı Kahramanmaraş’ta, depremin üzerinden geçen yedi aya karşın hala yaralar tam olarak sarılamazken Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi logolu gıda kolilerinin TBMM’deki 600 milletvekiline dağıtılmasının çok yanlış olduğunu belirtmek istiyorum. Bu kolilerin hala çok zor koşullarda hayatlarını idame ettirmeye çalışan depremzedelerimize dağıtılmasını yerinde görüyorum ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi logolu kolinizi iade ediyorum.

İşte o paylaşım:

Taşkın: Çok üzücü...

Öte yandan bir tepki de İzmir milletvekili Yüksel Taşkın'dan geldi.

Taşkın şunları söyledi:

Kahramanmaraş Belediye Başkanı 600 milletvekiline yaklaşık 1000 TL maliyetli 600 koli göndermiş. Elbette iade ettik. Bu koliler temel sorunları henüz çözülmemiş depremzedelere gönderilmeliydi. Çok üzücü... 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası