Ege Postası
Geri

CHP'den 'Emek' mitingine videolu davet

CHP, 30 Haziran'da (yarın) Gebze'de asgari ücretin artırılması için 'Emek Mitingi' düzenleyecek. Miting öncesi CHP'den, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ekonomi politikalarına yönelik geçmişten bugüne yaşananlara dair video yayımlandı.
CHP'den 'Emek' mitingine videolu davet
Haberler / Politika
29 Haziran 2024 Cumartesi 19:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Özgür Özel öncülüğünde 30 Haziran (yarın) Kocaeli'nin Gebze ilçesinde 'Geçinemiyoruz' başlıklı Emek Mitingi düzenleyecek.

Mitingin ana gündem maddesi ise 'asgari ücrete ara zam' talebi olacak. Özel, mitingin seçildiği Gebze ilçesi için "Emeğin başkenti" diye tanımlamıştı.

ALBAYRAK, NEBATİ, ŞİMŞEK...

Miting öncesi CHP'nin sosyal medya hesaplarından mitinge davet amaçlı video yayımlandı.

Videoda AK Parti'nin ekonomi politikalarına yönelik tezatlıkları yer alırken ekonomiden sorumlu eski bakanlar Berat Albayrak, Nureddin Nebati ve mevcut Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in açıklamalarına yer verildi.

Videoda ayrıca Erdoğan'ın 'Ben ekonomistim' sözü de yer alırken 'beşli çeteden biri' olarak bilinen Mehmet Cengiz de yer aldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası