Ege Postası
Geri

CHP'den Karaburun Belediye Başkanı açıklaması

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Öztrak düzenlenen basın toplantısında parti ve ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunurken, Karaburun Belediye Başkanı Erdoğan'ın tartışmalı kararı hakkında da konuştu. CHP'den 'Karaburun' açıklaması
CHP'den Karaburun Belediye Başkanı açıklaması
Haberler / Politika
22 Temmuz 2019 Pazartesi 16:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Karaburun Belediye Şirketi'nin başına kendini müdür olarak atayan, daha sonra huzur hakkında vazgeçen ve Türkiye çapında gündeme oturan Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan hakkında CHP'den ilk üst düzey açıklama yapıldı. 

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak düzenlenen basın toplantısında “CHP olarak, Karaburun Belediye Başkanı Erdoğan’ın belediye şirketine kendisini müdür olarak atamasıyla ilgili yaptırım uygulama durumunuz olacak mı, ya da bir uyarıda bulundunuz mu'” sorusu soruldu.

Öztrak, "Karaburun belediye başkanımız söz konusu şirketi daha iyi kontrol edebilmek için bu işin başına geçtiğini söylemiştir. Zaten evvelki gün yaptığı açıklamada da buradan huzur hakkı almayacağını açıkça ifade etmiştir. Ama bu konuda özellikle sosyal medyamızın hassasiyetini de takdirle karşıladığımızı belirtmek isterim" dedi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası