Ege Postası
Geri

CHP'den istifa genelgesine erteleme kararı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi tarafından il ve ilçe başkanlıklarına Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Kongreleri Bilgilendirme Yazısı gönderildi.
CHP'den istifa genelgesine erteleme kararı
Haberler / Politika
25 Mayıs 2024 Cumartesi 08:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI-CHP Genel Merkezi, nüfusu 50 binden fazla olan il ve ilçelerde meclis üyesi olarak görev yapan kişilerin il ve ilçe kongrelerinde başkan aday olamayacağına ilişkin genelge göndermişti.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi tarafından il ve ilçe başkanlıklarına Genel Sekreter Selin Sayek Böke ve Genel Başkan Yardımcıları Gül Çiftçi Binici ile Ensar Aytekin tarafından yeni bir bilgilendirme yazısı gönderildi.

İl ve ilçe başkanlıklarına gönderilen yazıda, "İlgi yazımız kapsamında il ve ilçe örgütlerimizden sürecin başlamış olmasına ilişkin gecikmiş bilgilendirmeler ışığında; objektif kriterler ve eşitlikçi adil davranış bütünlüğü çerçevesinde tüzüğün ilgili hükümlerinin bir sonraki kongre döneminde uygulanmak üzere ertelenmesine karar verilmiştir. Bilgilerinizi rica eder, çalışmalarınızda başarılar dileriz." denildi.

 

CHP'den flaş genelge: Adaylık için istifa

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası