Ege Postası
Geri

CHP ilçe başkanları süreci değerlendirecek

CHP İzmir İlçe Başkanları kongre sürecinin değerlendirilmesi gündemiyle Cuma günü öğlen 13.30’da İl Başkanlığı’nda toplantıya çağırıldı.  CHP ilçe başkanları süreci değerlendirecek
CHP ilçe başkanları süreci değerlendirecek
Haberler / Yerel Politika
20 Aralık 2017 Çarşamba 09:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven İzmir’in 30 ilçesinde partisinin ilçe başkanlarını cuma günü yapılacak ‘kongre süreci değerlendirme toplantısına’ davet etti.

10 Eylül’de mahalle delege seçimleriyle başlayan ve 17 Aralık Pazar günü sona eren ilçe kongreleri süreci, tartışmaları ve ayrışmalarıyla uzun süre gündem oluşturdu.  Delege seçimleri sürecinde ilçe yönetimlerini belirleyecek ilçe delegeleri belirlenirken yaşanan tartışma ve çekişmeler ilçe kongrelerinde karşılığını buldu.

HER KONGREDE BİRLİK MESAJI VERDİ

Katıldığı her ilçe kongresinde 2019 mesajı veren İl Başkanı Asuman Ali Güven aynı zamanda birlik olma ve tek listeli kongre çağrılarında bulunarak İl Başkanlığının süreci yönetme konusunda titizliğini vurguladı. Süreç boyunca il yöneticilerinin de yakından takip ettiği kongrelerde partililer oylarıyla il delegelerini de belirledi.

4 aylık kongreler sürecinde yaşanan ayrışmalarda sıklıkla birlik mesajları verilen il başkanlığı bu kez ilçe başkanlarını yaşanan tartışma ve çatışmaları değerlendirmek ve göreve yeni başlayan başkanları tanıştırmak için bir araya getiriyor. Toplantıya ilçe eski başkanlarından da katılım olması bekleniyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası