Ege Postası
Geri

CHP kurultayına onlar gidemeyecek

CHP'nin 5- 6 Eylül'de Ankara Ticaret Odası'nda yapacağı Olağanüstü Kurultayı için İzmir'den katılım düşük tutulacak. 3 bin kişilik salonda yapılacak kurultaya İzmirli belediye başkanlarının çoğu katılmayacak.
CHP kurultayına onlar gidemeyecek
Haberler / Yerel Politika
2 Eylül 2014 Salı 13:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - CHP yeni genel başkanını ve Parti Meclisi'ni seçmek için 5- 6 Eylül'de Olağanüstü Kurultay yapacak. Ankara Ticaret Odası'nın 3 bin kişilik Kongre Merkezi'nde yapılacak kurultaya İzmir'den 66 delege dışında çok katılım olmayacak. Salonun küçük olması nedeniyle örgüt üyelerinin katılımını sağlayacak otobüs organizasyonu da yapıladı. Delege olmayan belediye başkanlarının çoğu kurultaya gitmeyecek. 

Kurultaya perşembe günü giderek, tüzük çalışmalarına katılacak olan CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, İzmirli delegelerin Bilkent Otel'de kalacaklarını, örgütün yoğun katılımı için organizasyon yapmadıklarını belirterek, PM'ye girmek isteyen İzmirli partililerin isimlerini genel başkan yardımcılarına vereceğini ancak ısrarcı olmayacağını söyledi. Engin, "Bana 'adayım' diyen herkesin adını genel başkan yardımcılarına vereceğim ancak ısrarcı olmam, görüş belirtmem. Genel Başkanımız aday olan herkesi tanıyor. Bu dönem anahtar listesini de kendi yapacak. Çarşaf için her isteyen aday olabilir" dedi. (Elif DEMİRCİ / İZMİR - DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası