Ege Postası
Geri

CHP'li Aktop Aday Adaylığını açıkladı: Karşıyaka için bir aradayız!

Cumhuriyet Halk Partisi Önceki Dönem Meclis Üyesi Serdar Aktop, Karşıyaka Belediye Başkanlığı için aday adaylığını duyurarak, "Sosyal demokrat bir perspektifle, herkesin eğitim, sağlık, iş imkanları gibi temel hizmetlere eşit şekilde ulaşabileceği bir Karşıyaka için çalışacağım. Kentin altyapısını güçlendirmek, çevre dostu projelere ağırlık vermek ve kültür-sanat etkinliklerini desteklemek, Karşıyaka'yı sadece bugünün değil, gelecek nesillerin de yaşamak isteyeceği bir yer haline getirmek için çaba göstereceğim. Ayrıca, şeffaf bir yönetim anlayışıyla, Karşıyaka sakinlerinin beklenti ve önerilerini dinleyeceğim. Katılımcı bir süreçle, kentimizi birlikte yönetecek, ortak akıl ve dayanışma ile daha yaşanabilir bir Karşıyaka inşa edeceğiz" dedi.
CHP'li Aktop Aday Adaylığını açıkladı: Karşıyaka için bir aradayız!
Haberler / Yerel Politika
1 Aralık 2023 Cuma 14:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi Önceki Dönem Meclis Üyesi Serdar Aktop, Karşıyaka Belediye Başkanlığı için aday adaylığını duyurdu.

Serdar Aktop, aday adaylık başvurusunu İlçe Başkanı Levent Güçlü'ye teslim etti.

CHP'li Aktop açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Sevgili Karşıyakalı Dostlarım,

Bugün, bu muazzam kentin enerjisi ve sizlerin coşkusuyla bu güzel haberi duyurmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Cumhuriyet Halk Partisi'nden Karşıyaka Belediye Başkan aday adayı olarak, birlikte daha güzel günler inşa etmek için yola çıkmaya karar verdim.

Karşıyaka, sadece coğrafi bir konum değil, aynı zamanda köklü tarih, renkli kültürler ve güçlü bir toplumsal birliktelikle şekillenmiş bir şehirdir. Bu benzersiz kimliği korumak ve güçlendirmek, sosyal demokrat bir bakış açısıyla daha kapsayıcı, adil ve yaşanabilir bir Karşıyaka inşa etmek için buradayım. 

Bu kentin sokaklarında dolaştıkça, farklı renklerde açan çiçekler gibi, her mahallenin kendine özgü bir hikayesi, her sakinin ise birbirinden değerli bir katkısı var. Sosyal demokrat belediyecilik anlayışımız, bu çeşitliliği zenginlik olarak görmekte ve herkesin bu zenginliği hissetmesini sağlamak adına projeler üretmekte yatmaktadır.

Karşıyaka'nın sokaklarında yürüdüğümüzde, tarih kokan binalarla birlikte çağdaş ve sürdürülebilir yapıların yan yana varlığını görmekteyiz. Bu dengeyi koruyarak, kentimizin karakterini bozmadan, geleceğe taşınabilir ve çağın gereksinimlerini karşılayacak projelere odaklanmayı hedefliyorum.

Sosyal demokrat bir perspektifle, herkesin eğitim, sağlık, iş imkanları gibi temel hizmetlere eşit şekilde ulaşabileceği bir Karşıyaka için çalışacağım. Kentin altyapısını güçlendirmek, çevre dostu projelere ağırlık vermek ve kültür-sanat etkinliklerini desteklemek, Karşıyaka'yı sadece bugünün değil, gelecek nesillerin de yaşamak isteyeceği bir yer haline getirmek için çaba göstereceğim. Ayrıca, şeffaf bir yönetim anlayışıyla, Karşıyaka sakinlerinin beklenti ve önerilerini dinleyeceğim. Katılımcı bir süreçle, kentimizi birlikte yönetecek, ortak akıl ve dayanışma ile daha yaşanabilir bir Karşıyaka inşa edeceğiz.

Toplumsal dayanışma içinde, her bir Karşıyakalı'nın kendini ifade edebileceği, yaşam kalitesinin en üst düzeyde tutulduğu bir Karşıyaka için bir aradayız.
30 yılı aşkın bir süredir yürüttüğüm veterinerlik mesleğinin de bilimsel birikimi ile Karşıyakamızı can dostlarımızın güvenle ve huzurla yaşayabileceği bir kent haline getireceğiz. Bu anlamda yerel yönetimlerin sadece insana değil, kentlerin sokaklarında yaşamaya devam eden sokak hayvanlarına da odaklanması gerektiğini bilerek Karşıyakamızda can dostlarımız için gerekli yatırımları hayata geçireceğiz. 
Sizlerin görüşleri ve talepleri, bu yolculukta en değerli rehberimiz olacak. Birlikte çalışarak, Karşıyaka'yı daha güzel, daha adil ve daha sürdürülebilir bir kent haline getirebiliriz. Hep birlikte, sosyal demokrat değerlere dayalı bir gelecek inşa edebilmek adına, desteklerinizi bekliyorum.

Bu yolda birlikte yürümek, Karşıyaka'nın ayrıcalıklarını birlikte yeniden üretmek dileğiyle, desteklerinizi bekliyorum."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası