Ege Postası
Geri

CHP'li Aslanoğlu'ndan Hamza Dağ'ın o vaadine tepki: Sayın Erdoğan’ın haberi var mı?

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ'ın belediyedeki ihaleler canlı yayınlanacak vaadine tepki gösterdi. Aslanoğlu, "AKP Genel Başkan Yardımcısı Sayın Hamza Dağ ihaleleri canlı yayınlayacakmış. Elinizi tutan mı var Sayın Dağ? Sayın Erdoğan’ın haberi var mı? Sonra size çok kızmasın?" dedi.
CHP'li Aslanoğlu'ndan Hamza Dağ'ın o vaadine tepki: Sayın Erdoğan’ın haberi var mı?
Haberler / Yerel Politika
9 Şubat 2024 Cuma 22:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, seçim çalışmlarını sürdürüyor. Dağ, bu kapsamda Selçuk ilçesini ziyaret etti. Burada yaptığı konuşmada belediyedeki ihalelere ilişkin açıklamalarda bulunan Hamza Dağ, “Net bir şekilde söylüyorum; Her ihale dijital medya alanlarında kesinlikle canlı bir şekilde yayınlanacak. Şu an da yayınlanıyorsa onun da devamını sağlayacağız. Biz bunu herkesin görebileceği bir şekilde yayınlayacağız. Öylesine değil, bunun öncesinde tanıtımını yaparak, herkes belirli hesaplardan bunu takip edebilir diye herkese açıklayacağız.” dedi.

Hamza Dağ'ın ihaleler canlı yayınlanacak vaadine CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada tepki gösterdi.

SAYIN ERDOĞAN'IN HABERİ VAR MI?

Aslanoğlu açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

"AKP Genel Başkan Yardımcısı Sayın Hamza Dağ ihaleleri canlı yayınlayacakmış. Elinizi tutan mı var Sayın Dağ? Sayın Erdoğan’ın haberi var mı? Sonra size çok kızmasın? Cumhurbaşkanı ve AKP ihaleleri kapalı kapılar ardında mı yapıyor demek istiyorsunuz? Bence Cumhurbaşkanına hakaretten hakkınızda işlem başlatılmalı :)))"

 

 

 

Hamza Dağ: İhaleler canlı olarak yayınlanacak
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası