Ege Postası
Geri

CHP'li Başkan Tatı hakkında 'telekulak'tan suç duyurusu

Daha önce parti içi kavgalarla adı geçen İzmir'in CHP'li Buca Belediyesi, şimdi de kanundışı dinlemelerle gündeme geldi. Söz konusu olay, Türkiye Jokey Kulübü (TJK)’nün yönetimine girmek isteyen Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı hakkında...
CHP'li Başkan Tatı hakkında 'telekulak'tan suç duyurusu
Haberler / Güncel
24 Nisan 2013 Çarşamba 15:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Daha önce parti içi kavgalarla adı geçen İzmir'in CHP'li Buca Belediyesi, şimdi de kanundışı dinlemelerle gündeme geldi. Söz konusu olay, Türkiye Jokey Kulübü (TJK)’nün yönetimine girmek isteyen Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı hakkında kulübe bir şikayet mektubu gönderildi. Mektubun sızdırılmasıyla gönderenlerin CHP’li olduğunun ortaya çıkması, olayı farklı boyutlara taşıdı.

İddiaya göre Başkan Tatı, bu olaydan sonra şikayet metninin altında ismi bulunan CHP Buca eski İlçe Başkanı Mehmet Süne, Belediye Meclis üyeleri Lokman Fazla, Levent Köstem ve Rıza Zayıfoğlu ile diğer partililer Adem Erergin ve Mehmet Yıldırak’a bir kadın aracılığıyla telefon ettirerek, kendisini TJK Başkanı Serdar Adalı’nın sekreteri olarak tanıtmasını istedi. Bunu gerçek sanan CHP’li meclis üyeleri, Tatı hakkında konuştu. Yapılan ses kayıtları ile savcılığa giden Tatı’nın avukatları, isimler hakkında siyaseti düzeysizce yapmak iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Karşı atağa geçen CHP’li Erergin de suç duyurusunda bulunarak, Ercan Tatı’nın kanundışı dinleme yaptığını, haberleşme özgürlüğünü ihlal ettiğini, organize bir şekilde tuzak kurduğunu ve kişilik haklarına zarar verdiğini öne sürdü. Kendisine telefon eden söz konusu kadının, “TJK Kulübü’nden arıyorum.” dediğini aktaran Adem Erergin, Beşiktaş Spor Kulübü eski Asbaşkanı ve TJK Başkanı Adalı’nın da müdahil olmasını istedi. Başkan Tatı’nın kanundışı dinleme yaparken Adalı’nın ismini kullandığını ve makamını kötüye kullandığını iddia ederek, diğer mağdurların da önümüzdeki günlerde savcılığa suç duyurusunda bulunacağını belirtti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası