Ege Postası
Geri

CHP'li Çıray'a 'hack' şoku!

CHP İzmir Milletvekili Aytun Çıray yine ‘hack’ şoku yaşadı. Çıray’ın Twitter hesabı kimliği belirsiz kişilerce ele geçirildi. Çıray'ın hesabından "Sn. Cumhurbaşkanım böyle bir hata yaptığım için sizden özür diliyorum.Anayasa değişikliğine sonuna kadar evet diyorum" mesajı paylaşıldı. Anayasa değişikliği için 'evet' mesajı
CHP'li Çıray'a 'hack' şoku!
Haberler / Politika
18 Ocak 2017 Çarşamba 15:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGE POSTASI - TBMM'de Anayasa değişikliği teklifi görüşmeleri mesaisi devam ederken, CHP İzmir Milletvekilİ Aytun Çıray'ın Twitter adresinden paylaşılan mesajlar şok etkisi yarattı.

Çıray'ın resmi Twitter adresinden "Sn. Cumhurbaşkanım böyle bir hata yaptığım için sizden özür diliyorum.Anayasa değişikliğine sonuna kadar EVET diyorum.1980 askeri anayasası ile 15 Temmuzda darbe yapmaya kalktılar.Bu yüzden acil ivedi Anayasının değişmesi lazım. Demokrasi için EVET" mesajı paylaşıldı.Mesaj ayrıca hesapta sabit twit yapıldı.

Ancak Çıray'ın ‘hack’ şoku yaşadığı anlaşıldı. Çıray'ın Twitter hesabının kimliği belirsiz kişilerce ele geçirildiği öğrenildi.

Çıray'ın yakın zamanda da Twitter adresi yine hacklenmişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası