Ege Postası
Geri

CHP'li Deniz Yücel'den Diyanet İşleri Başkanı'na sert tepki: Vatana, millete ne faydan var?

CHP İzmir Milletvekili Deniz Yücel, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın “Vatan millet sevdasıyla nice yüzyıllara” başlıklı cuma hutbesinde Atatürk'e yer vermemesine sert tepki gösterdi. Yücel, " Atatürk'ün kurduğu kurumun başında neden oturuyorsun? Milyonluk makam arabaların için mi? Konforlu yaşam için mi? Yoksa bir çok bakanlıktan yüksek bütçen olduğu için mi? Senin İslamiyete, vatana, millete ne faydan var?" dedi.
CHP'li Deniz Yücel'den Diyanet İşleri Başkanı'na sert tepki: Vatana, millete ne faydan var?
Haberler / Politika
28 Ekim 2023 Cumartesi 08:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Diyanet İşleri Başkanlığı'nın “Vatan millet sevdasıyla nice yüzyıllara” başlıklı cuma hutbesinde Atatürk'e yer vermemesi tepki çekti.

CHP İzmir Millevekili Deniz Yücel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla tepkisini ortaya koydu.

CHP'li Yücel açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

MİLLETE NE FAYDAN VAR?

"Cumhuriyetimizin 100. Yılını, Atatürk'ü anmadan kutlamanız, cumhuriyeti, devrimleri ve Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü hala içinize sindiremediğinizi gösteriyor @DIBAliErbas

Kuvâ-yi Milliye'ye, Cumhuriyet'e, Atatürk'e beslediğin kin ve nefret bu kadar yüksekken, Atatürk'ün kurduğu kurumun başında neden oturuyorsun? Milyonluk makam arabaların için mi? Konforlu yaşam için mi? Yoksa bir çok bakanlıktan yüksek bütçen olduğu için mi? Senin İslamiyete, vatana, millete ne faydan var?

Bu memleket Dürrizade Abdullah, Mustafa Sabri ve senin gibi ihanetçi ve işbirlikçi din adamları da gördü, Ankara Müftüsü Rifat Börekçi gibi Milli Mücadele'ye destek olan vatansever din adamları da gördü."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası