Ege Postası
Geri

CHP'li Taşkın özel güvenliğin saldırısına uğradı

CHP İzmir Milletvekili Yüksel Taşkın, Boğaziçi Üniversitesi'nde özel güvenliklerin saldırısına uğradı.  CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu sosyal medya hesabından yaşananlara tepki göstererek, "Boğaziçi üniversitesi öğrencilerinin hakkını korumak, öğrencilere uygulanan mobbingi yerinde incelemek için üniversiteye giden milletvekillerimizin engellenmesi ve özellikle İzmir milletvekilimiz Yüksel Taşkın'a, hadsiz rektörün talimatıyla uygulanan şiddet, rezilliğin son perdesidir. Burası kabile devleti değilse bu rezilliğe sebep olan, milletin vekillerinden kendini üstün gören rektörde, şiddeti uygulayan utanmazlarda derhal cezalandırılmalıdır" dedi. 
CHP'li Taşkın özel güvenliğin saldırısına uğradı
Haberler / Politika
5 Temmuz 2024 Cuma 14:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Suat Özçağdaş başkanlığındaki yaklaşık 10 milletvekilinden oluşan heyet, Boğaziçi Üniversitesi'ne alınmadı. 

CHP İzmir Milletvekili Yüksel Taşkın, Boğaziçi Üniversitesi'nde özel güvenliklerin saldırısına uğradı.  

"REKTÖR NEDEN RAHATSIZ?"

Yaşananlara tepki gösteren Yüksel Taşkın, "Ben milletvekili olarak denetim görevi için geliyorum buraya. Cezaevi dışındaki her kuruma girebiliriz. Daha dün ODTÜ'ye gittik orada neden bir şey olmadı? Orada başka burada başka olur mu? Rektör neden rahatsız oluyor?" diye konuştu.

"HİÇBİR GÜÇ ENGELLEYEMEZ" 

Taşkın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ise Kayyım Rektör, seçilmiş milletvekillerinin Boğaziçi Üniversitesi'ne girmelerinden öyle ürkmüş ki, özel güvenliği ve ardından yüzlerce polisi kendisine kalkan yapmaya kalktı. Dokuz CHP milletvekili olarak Boğaziçi Güney Kampüse girme hakkımızı kullandık ve hocalarımızla, öğrencilerimizle buluştuk. Bunu hiçbir güç engelleyemez. Üniversiteler bizimdir, kamunundur... " dedi. 

"REZİLLİĞİN SON PERDESİ" 

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu sosyal medya hesabından yaşananlara tepki göstererek, "Boğaziçi üniversitesi öğrencilerinin hakkını korumak, öğrencilere uygulanan mobbingi yerinde incelemek için üniversiteye giden milletvekillerimizin engellenmesi ve özellikle İzmir milletvekilimiz Yüksel Taşkın'a, hadsiz rektörün talimatıyla uygulanan şiddet, rezilliğin son perdesidir. Burası kabile devleti değilse bu rezilliğe sebep olan, milletin vekillerinden kendini üstün gören rektörde, şiddeti uygulayan utanmazlarda derhal cezalandırılmalıdır" dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası