Ege Postası
Geri

CHP'li Tugay: Bir Helil ile bir Cemil Karabağlar’ı ayağa kaldıracak!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, Karabağlar Belediye Başkan Adayı Helil Kınay ile birlikte Uğur Mumcu Parkı’nda vatandaşlarla buluştu. Miting gibi geçen buluşmada Büyükşehir Başkan adayı Tugay, " Bir Helil ile bir Cemil Karabağlar’ı ayağa kaldıracak” dedi.
CHP'li Tugay: Bir Helil ile bir Cemil Karabağlar’ı ayağa kaldıracak!
Haberler / Yerel Politika
4 Şubat 2024 Pazar 18:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- 31 Mart Yerel seçimlerine sayılı günler kala siyasi partilerde seçim mesaisi hız kazandı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, Karabağlar Belediye Başkan Adayı Helil Kınay ile birlikte Uğur Mumcu Parkı’nda vatandaşlarla biraraya geldi.

Yoğun katılımın olduğu buluşma, adeta bir miting havasında geçti.

Karabağlar'da binlerce vatandaşa seslenen büyükşehir başkan adayı Tugay, Karabağlar'ın sorunlarına değinerek şunları söyledi:

“Karabağlar’ın 540 hektar alandaki dönüşüm sorununa nasıl sahip çıkıp çözdüğümüzü göreceksiniz. Eski İzmir Caddesi’nin genişleme ihtiyacı var. O sorunu nasıl çözeceğimizi ve yeni şeritler açıp kesintisiz yol haline getireceğimizi göreceksiniz. Yeşillik Caddesi üzerindeki Yaşayanlar Kavşağı’nın ne kadar hızlı yapılacağını göreceksiniz.

NE SU NE ULAŞIM SORUN OLMAYACAK

Su parası kesinlikle düşecek. Ben başkalarının söylediği gibi gerçekleştirilmeyecek vaatlerde bulunmayacağım. Ekonomik sorunu olan vatandaşlarımızdan başlayarak ücretsiz ve indirimli su vereceğiz. Maliyetleri düşürürsek su fiyatları da düşer. Ne su ne ulaşım parası sizler için sorun olmayacak. En kısa zamanda bunları halledeceğiz.

BİR HELİL BİR CEMİL KARABAĞLAR'I AYAĞA KALDIRACAK

Genel başkanımız yakın zamanda İzmir’de olacak. Manisa’da partiler ile ittifak yapmak için uğraştığını ve yapamadıklarını söyledi. Bu durumda millete dönüp Türkiye İttifakı yapacağız dedi. Bize İzmir’de İzmir ittifakı, Karabağlar’da Karabağlar İttifakı gerekiyor. Bu görev için sizi sahada çalışmaya davet ediyorum. Biz bu ittifakı kurursak İzmir’in 30 ilçesinde ve beraberinde Türkiye’nin birçok il ve ilçesinde zafer elde edeceğiz. Şimdi aklıma geldi, gazeteciler belki başlık atar; Bir Helil ile bir Cemil Karabağlar’ı ayağa kaldıracak” 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası