Ege Postası
Geri

CHP'li Yücel'den AK Partili Dağ'a sert yanıt: Sahibinin sesine göre kişneyerek...

AK Parti ile CHP arasında, Türkiye'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla İstanbul Sözleşmesi'nden ayrılması kararına yönelik sert tartışmalar yaşanıyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ'ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğu'nun konuya ilişkin açıklamalarına yönelik "meymenetsiz" ifadelerini kullanmasına CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'den aynı sertlikte yanıt geldi. Yücel, "Sahibinin sesine göre kişneyerek, ahlâksızca Sayın Genel Başkanımıza hakaret edenler bilsin ki, iplerini elinde tutan güçle birlikte, millete hesap vereceğiniz gün çok yakın." dedi.
CHP'li Yücel'den AK Partili Dağ'a sert yanıt: Sahibinin sesine göre kişneyerek...
Haberler / Politika
20 Mart 2021 Cumartesi 17:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Türkiye'nin, ‘Kadınlara Yönelik Şiddet ve Aile İçi Şiddetin Önlenmesi ve Bunlarla Mücadeleye İlişkin Avrupa Konseyi Sözleşmesi’ yani İstanbul Sözleşmesi’nden ayrılmasının yankıları sürerken, konuya ilişkin AK Parti ile CHP arasında sert tartışmalar yaşanıyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye’nin, İstanbul Sözleşmesi'nden ayrılmasına, sosyal medyadan yaptığı videolu açıklama ile tepki gösterirken, "İktidardaki zorbaya kadınlar dersini verecek. #İstanbulSözleşmesi geri gelecek!" açıklamasında bulunmuştu. Kılıçdaroğlu'nun açıklamasının ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, sert yanıt vermiş ve "Partisindeki tacizleri bile soruşturmayan meymenetsiz! Senin de siyasi ömrünün bitmesine az kaldı, İlk seçimlerde dostlarınla beraber çöplüktesiniz." ifadelerini kullanmıştı.

Dağ'ın açıklamasına CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel isim vermeden aynı sertlikte yanıt verdi.

Yücel, sosyal medaydan yaptığı açıklamda şu ifadeleri kullandı;

"Sahibinin sesine göre kişneyerek, ahlâksızca Sayın Genel Başkanımıza hakaret edenler bilsin ki, iplerini elinde tutan güçle birlikte, millete hesap vereceğiniz gün çok yakın.

Ama bu, terbiyeden nasibini almamış lümpenler, istanbul sözleşmesini savunanlara ettikleri hakaretin muhataplarından birinin, kapısında kulluk ettikleri sarayın sahibinin kızı olduğunun farkında bile değiller.

Siz, korkularınız ve hakaretlerinizle kendi karanlığınızda boğulacaksınız. Biz, kadınlarla, gençlerle ve dostlarımızla özgür, eşit ve adaletli bir Türkiye inşa edeceğiz."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası