Ege Postası
Geri

CHP'li Yücel'den yoğun Başkent mesaisi

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel bugün Ankara’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ile Parti Örgütü ve Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’yı ziyaret etti.
CHP'li Yücel'den yoğun Başkent mesaisi
Haberler / Yerel Politika
31 Mayıs 2022 Salı 20:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI –  CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel mnceki gün gittiği Ankara'da bugün önemli temaslarda bulundu.

Yücel güne  partisinin TBMM Grup Toplantısı’na katılarak başladı. İl Başkanı, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşmasını yerinde takip etti.

Yücel, toplantının ardından Kılıçdaroğlu’yu TBMM'deki makamında ziyaret etti. Ziyarette CHP PM Üyesi Ednan Arslan ve İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç'ın yanı sıra Yücel gibi bir dizi program kapsamında Ankara'da bulunan Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, CHP Seferihisar İlçe Başkanı Senem Gürer Solak ve yönetimi de yer aldı.

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, ziyaretin ardından çektirilen toplu fotoğrafı sosyal medya hesabından "İl Başkanımız Deniz Yücel, İzmir Milletvekilimiz Ednan Arslan, Seferihisar İlçe Başkanımız Senem Gürer Solak, Belediye Başkanımız İsmail Yetişkin ve örgütümüzle birlikte Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ettik" notuyla paylaştı.

Yücel, daha sonra CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ile Parti Örgütü ve Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’yı da ziyaret etti. Yücel’in CHP lideri ve genel başkan yardımcılarına il ve ilçe örgütlerinin son durumu ve saha çalışmalarıyla ilgili geniş kapsamlı rapor sunduğu öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası