Ege Postası
Geri

CHP'li eski başkanlara Karşıyaka vefası!

Karşıyaka Belediyesi, CHP İzmir eski il başkanı Ekrem Bulgun’un adını taşıyan parkı hizmete açtı. Açılış töreninde eski il başkanlarına plaket verildi. Açılışta konuşma yapan Gazeteciler Federasyonu Başkanı Atilla Sertel milletvekili aday adayı olacağını açıkladı. Açılışa katılan tek milletvekili Oğuz Oyan ise parti içi özeleştiri yaptı, “Partinin kendi değerlerini öğrenmesinde biraz daha ihtiyaç var”dedi.Törene davetli olmasına rağmen katılmayan eski il başkanı Kemal Karataş ise, “Hüseyin Mutlu Akpınar’a mı kalmış eski il başkanlarına plaket vermek”dedi.
CHP'li eski başkanlara Karşıyaka vefası!
Haberler / Yerel Politika
27 Haziran 2014 Cuma 19:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Karşıyaka’da eski belediye başkanı Cevat Durak döneminde başlatılan ‘vefa’ açılışları, yerel seçimlerde rekor oyla başkan seçilen Hüseyin Mutlu Akpınar’la birlikte devam ediyor. Karşıyaka Belediyesi tarafından  Yalı mahallesinde yapılan ve eski il başkanı  Ekrem Bulgun’un adını taşıyan park düzenlenen törenle açtı. Törende parka ismi verilen Ekrem Bulgun dışında Cumhuriyet Halk Partisi’nde görev yapmış eski il  başkanlarına belediye başkanı Akpınar teşekkür plaketi verdi.Törene CHP İzmir Milletvekili Oğuz Oyan,eski milletvekili Hakkı Akalın, İl Başkan Yardımcısı Ülkümen Rodoplu,Gazeteciler Federasyonu Başkanı Atilla Sertel, duayen gazeteci yazar Sancar Maruflu katıldı.Törene katılan eski il başkanları Selçuk Ayhan, Tacettin Bayır, Ekrem Bulgun,Zikri Dursun ile  Ali Engin’i temsilen il başkan yardımcısı Ülkümen Rodoplu’ya   plaket takdim edildi.


Kendi ismini taşıyan parkın açılışı nedeniyle mutlu olduğunu ifade eden Bulgun, belediye başkanı Akpınar’a teşekkür etti.

AKPINAR:İYİ Kİ BULGUN GİBİ BİR İNSAN VAR
Karşıyaka Belediye Başkanı Akpınar törende yaptığı konuşmada, “Halka hizmet hakka hizmettir. Doğanın gittikçe yok edildiği yüksek binaların dikildiği bir Türkiye’de daha fazla bu tür alanları açmamız gerek. Bina diken değil ağaç diken belediye başkanı olacağım.Bundan sonra ağaç dikmeyen inşaata ruhsat vermeyeceğiz.Benim için çok anlamlı açılış. Bu partinin içinde doğdum. Bu günleri gördüm ve CHP’nin tarihinde en zorlu günlerinde bile parti baraj altına indiğinde başka varyasyonlar aramayan gözyaşları içinde o anları yaşayan birinin ismini bu parka veriyoruz. Siyasette örnek insanlar azdır. Geleceğe ışık tutarlar. Onların izinde yürüyeceğiz. İyi ki Ekrem Bulgun gibi bir insan bir CHP’li var. Onun içimizde olmasından onur duyuyorum.Siyasi duruşuma katıda bulunan bir insan.Vefa önemlidir. O vefayı göstermeye devam edeceğiz”dedi.


SERTEL: ADAY ADAYI OLACAĞIM
Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Atilla Sertel konuşmasında önümüzdeki yıl yapılacak genel seçimlerde milletvekili aday adayı olacağını söyledi. Sertel konuşmasında  “ Birliktelik, dayanışma, CHP yerel yönetimleri bir arada görme açısından  bakılırsa belediye başkanlarının böyle bir park açılışında burada olması gerekirdi. Milletvekillerinin de burada olmasını isterdim ancak ben de milletvekili aday adayı olacağım.O yüzden onları eleştirmek istemiyorum” ifadelerini kullandı.


OYAN’DAN PARTİ İÇİ ÖZELEŞTİRİ
Törene katılan tek CHP Milletvekili olan Oğuz Oyan, “ Partiye hizmet edenlerin anısına kalıcı eserler bırakmak vefa örneğidir. Partide eksikliği duyulan konulardan biridir. Partinin kendi değerlerini öğrenmesinde biraz daha ihtiyaç var”dedi.


DÜĞÜN TRAFİĞİ!
Ankara'da olan  İzmir İl Başkanı Ali Engin, oğlunun düğünü nedeniyle gelemeyen eski il başkanı İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel’in  yanı sıra yerel seçim sürecinde CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na muhalif çıkışlarıyla gündeme gelen eski il başkanı Kemal Karataş'ta ekinliğe katılmadı.

PLAKETEDE MUHALİF
Davet almasına rağmen organizasyona gelmeyen Karataş, “Hüseyin Mutlu Akpınar’a mı kalmış eski il başkanlarına plaket vermek. İlçe belediye başkanı il başkanlarına plaket veriyor. Ne alaka…Bu davranışın ne  anlamı var. Örgüte saygısızlık bu yapılan. Hesaplamadan dikkate almadan iş yapıyorlar.Başıbozukluk bu…Ben il başkanı olcam da yapsın bakalım…”dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası