Ege Postası
Geri

CHP'li kadınların başkanı İzmir'de

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse İzmir'e gelerek bazı ziyaretlerde bulundu. Köse, Buca ve Konak'ta şehit ailelerini ve hasta 3 yaşındaki Serpil İklim'i evlerinde ziyaret etti.
CHP'li kadınların başkanı İzmir'de
Haberler / Politika
27 Şubat 2016 Cumartesi 18:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığına seçildikten sonra İzmir ilk ziyaretini gerçekleştiren Fatma Köse, İzmir İl Başkanlığında, Kadın Kolları yönetici ve üyeleriyle buluştu. İl Başkanlığında ki toplantıda kısa bir değerlendirmede bulanan Fatma Köse "İzmir'in hepimiz için ayrı bir önemi var, Burada başrolünde kadınlarımızın olduğu büyük bir başarı yakaladık. Şimdi hep birlikte, İzmir'de yakalanan bu başarıları, kadınların öncülüğünde tüm Türkiye'ye yaymak için yollardayız." dedi. 

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse ve beraberindeki kadınlar toplantının ardından ilk olarak, Buca'da hasta 3 yaşındaki İklim Yiğit'i ve ailesini ziyaret etti. Köse, "İlkim, annesi Serpil hanım ve ailesinin, bundan sonra neye ihtiyacı olursa yanlarında olacağız" dedi.



Fatma Köse daha sonra beraberindekilerle birlikte şehit ailelerine taziye ziyaretlerinde bulundu. Köse önce Cizre'de terör saldırısı sonrası şehit olan asker Necati Yenikapı'nın Buca' da oturan, Ardından da Diyarbakır'da yine terör saldırısı sonrası şehit düşen, Jandarma Astsubay Başçavuş Halit Zilani Çelik'in Konak'ta oturan ailesini ziyaret ederek, taziyelerini iletti. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası