Ege Postası
Geri

CHP'li meclis üyesi istifa etti

Dikili Belediyesi CHP Meclis Üyesi Ahmet Canseven, meclis üyeliğinden istifa etti. Belediye Başkanı Mustafa Tosun'a çok yakın bir isim olan Canseven'in istifa gerekçesinin altında makam şoförü olan oğlunun başkan Tosun'la arasında yaşanan olay olduğu iddia edildi. Şok gerekçe: Belediye başkanıyla oğlu arasında yaşananlar...
CHP'li meclis üyesi istifa etti
Haberler / Yerel Politika
3 Nisan 2017 Pazartesi 13:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGE POSTASI -HABER SERVİSİ -  Dikili CHP'de flaş bir gelişme yaşandı. 

CHP'nin parti içinde en sancılı ilçeleri arasında yer alan Dikili'de,  Belediye Başkanı Mustafa Tosun'a yakın meclis üyeleri arasında yer alan Ahmet Canseven, meclis üyeliğinden istifa etti.

İmar ve denetim komisyonu dışında encümende de yer alan Canseven'in istifası şok etkisi yarattı.

Canseven Ege Postası'na istifasını doğrularken, nedeni hakkında bir açıklama yapmadı. Canseven'in belediye başkanı Tosun'un makam şoförü olan oğlu ile yine belediyede çalışan kızının da işten ayrıldığı belirtildi. 

Ege Postası'nın edindiği özel bilgiye göre Canseven'in, makam şoförü olan oğlunun, Başkan Tosun'la yol güzergahı nedeniyle tartıştığı, belediye başkanının da şoförü araçtan indirerek kendi devam ettiği öne sürüldü. Yaşanan olayın duyulması üzerine Canseven meclis üyeliğinden istifa kararı aldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası