Ege Postası
Geri

CHP'li vekillerden Güzelbahçe Belediyesi konteyner kentine ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Özgür Özel ve CHP vekilleri Güzelbahçe Belediyesi’nin deprem nedeniyle kurduğu konteyner kentini ziyaret edip, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.
CHP'li vekillerden Güzelbahçe Belediyesi konteyner kentine ziyaret
Haberler / Yerel Yönetimler
3 Mart 2023 Cuma 09:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 11 il ve onlarca ilçede yıkıma ve can kayıplarına neden olan depremlerin ardından Malatya Yeşilyurt Aşağıbağlar mahallesinde Güzelbahçe Belediyesi’nin kurduğu konteyner kenti, CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP PMÜyesi ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, CHP PM Üyesi ve Ankara Milletvekili Murat Emir, CHP Giresun Milletvekili Necati Tığlı, CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan ve CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız ziyaret etti.

Yapılan çalışmanın takdir edilecek bir yanı olduğunu söyleyen Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, “İzmir’den gelip burada böyle bir konteyner kent kurup, günlük bin vatandaşımıza yemek çıkarmak büyük bir dayanışma ve taktir edilecek iştir. 11 ilimizi etkileyen bu deprem büyük bir yıkım yaratmıştır. Yaralarımızı sarmak için hepimizin hiçbir siyasi düşünce gütmeden halkımıza el uzatması gerekiyor. Güzelbahçe Belediyesi 1300 km uzaklıktan yardım elini uzatabiliyorsa Malatya Yeşilyurt’a tüm belediyeler ve kurumlarda bunu yapmalıdır. Gün dayanışma günüdür, birli olma beraber olma günüdür” diye konuştu.

Ziyartlerinden dolayı vekillere teşekkür eden Başkan Mustafa İnce, “Burada elimiz bir vatandaşımıza uzanıyor, bir vatandaşımıza sıcak bir çorba verebiliyor, bir vatandaşımızın sıcak bir ortamda kalmasını sağlıyorsak bizden daha mutlu kimse yoktur. Zor bir süreçten geçiyoruz. Bu süreci dayanışarak ve birlikte aşacağız. Umarız böyle bir felaketle bir daha karşılaşmayız. Malatya Yeşilyurt’a yardım için değil burada halkımızla bir arada olmak, oturum güzel günler geçirmek en büyük temennimizdir. Sayın vekillerimizin ziyaretleri büyük güç verdi bizlere. Teşekkür ediyorum vekillerimize” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası