Ege Postası
Geri

CHP lideri Kılıçdaroğlu'yla ilgili bu iddia çok konuşulur

Hürriyet gazetesinin Washington temsilcisi Tolga Tanış, bugünkü yazısında Çin füzelerininin, Davutoğlu ve Kılıçdaroğlu’nun Washington ziyaretlerini yazdı.
CHP lideri Kılıçdaroğlu'yla ilgili bu iddia çok konuşulur
Haberler / Politika
17 Kasım 2013 Pazar 14:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İSTANBUL- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ABD’de hoş karşılanmayan Türkiye’nin satın alacağı Çin füzelerinin pazarlık masasında olduğunu söyleyen Tanış, Davutoğlu’nun ziyaretinde önemli gündem maddelerinden birinin Kıbrıs olacağını ekledi. Tolga Tanış, Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Erdoğan’ın karşısında aday olacağını ve bu adaylıkla aktif politikadan ayrılacağını yazdı.
 Tanış’ın o haberi şöyle:
 “Dediğim gibi Davutoğlu’nun işi zor. Ama Washington’a ay sonunda gelecek Kemal Kılıçdaroğlu’nun durumu ise tamamen farklı. Anlatayım. Niye geliyor Kılıçdaroğl? Tam belediye seçimleri öncesi… Her şey bu kadar sıkışıkken…
2010’da genel başkan seçilmesinin ardından bu unvanla Washington’a ilk ve son ziyaretini yapmaya hazırlanıyor da ondan. Bunu Kılıçdaroğlu ile yüz yüze konuşmuş bir kaynağımdan doğrulattım. Ağustosta Kılıçdaroğlu da cumhurbaşkanı adayı olmak istiyor ve ABD’yi iki seçim arasında ziyaret etmektense bu işi kasımda yapıp bitirmek istiyor. Neden m? Çünkü büyük bir finale hazırlanıyor Kemal Bey. Ya kazanıp cumhurbaşkanı olacağı ya da emekliye ayrılacağı görkemli bir final.
Kılıçdaroğlu’nun Sarıgül gibi birini neden bu kadar kolay kabul ettiği de böylece anlaşılabilir. Politikaya giren, kurnazlık yapamayan, biraz fettan olmayı beceremeyen, CHP gibi bir hizip cennetinde bazen sert çıkması gerekirken bunu başaramayan ama bence halen kirlenmemişliğini, iyi niyetini korumayı başaran bir namus timsali olarak o da politikadan çekilmeye doğru gidiyor da ondan.” (Hürriyet)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası