Ege Postası
Geri

CHP lideri Özel'in 'Çiğli' açıklamasına Akar’dan yalanlama…

CHP 38. Olağan Kurultayı’nda partinin yeni genel başkanı seçilen Özgür Özel'in, “Kurultay salonunda Çiğli ekibi değişikti” sözlerine, İlçe Başkanı Erkan Akar’dan yalanlama geldi. Akar “O protestoların içinde kesinlikle Çiğli ilçe örgütü yoktu” dedi.
CHP lideri Özel'in 'Çiğli' açıklamasına Akar’dan yalanlama…
Haberler / Yerel Politika
7 Kasım 2023 Salı 21:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI - CHP'nin geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen 38. Olağan Kurultayı'nda Özgür Özel, ikinci turda 812 oy alarak partinin yeni genel başkanı seçildi.

Genel Başkan Özgür Özel’in, kurultayda yaşananlarla ilgili değerlendirmelerinin yankıları ise devam ediyor.

Özel, salona girdiğinde Adana, Mersin ve İzmir Çiğli’den gelen ekiplerin ilk beş dakikadaki tezahüratları için  “Çiğli ekibi değişti. Tezahüratları bile bizimki gibi değildi” sözlerine Çiğli İlçe Başkanı Erkan Akar’dan yalanlama geldi.

Akar “O protestoların içinde, o kötü tezahüratta kesinlikle ve kesinlikle Çiğli ilçe örgütü yoktu” dedi.

ÇİĞLİ İLÇE ÖRGÜTÜ YOKTU

Akar açıklamasında şu ifadeleri kullandı: 

"Genel Başkanımızın sözünü ettiği o tezahüratları, Çiğli ilçe örgütü olarak biz yapmadık. O protestoların içinde, o kötü tezahüratta kesinlikle ve kesinlikle Çiğli ilçe örgütü yok. Ben öbür tribündeyim. Herkes, bir şekilde tezahüratlar yaptı o atmosferde. Ancak o kötü sözleri söyleyen bizim arkadaşlarımız değildi.

Bana göre güzel bir ambiyans vardı hem Özgür Bey’e karşı, hem de Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı. Orada güzel şeyler de yaşandı. Özgür Bey’in özellikle işaret ettiği o bölümde bizim arkadaşlardan kimse yoktu. Kurultayın önemini daha Ankara’ya gitmeden tüm arkadaşlara anlattık. Partimize yakışır bir şekilde davranılmasını istedik. Örgütümüz açısından iyi bir kurultay oldu. İki adayımızı da alkışladık. Tekrar söylüyorum; kötü tezahürat yapanlar arasında Çiğli yoktu. Biz kötü tezahüratlara girmedik”

GENEL BAŞKAN'A 'ÖZGÜR BEY' DEDİ…

Öte yandan açıklamasında Kurultay'da Kemal Kılıçdaroğlu'na destek veren Çiğli delegasyonunun İlçe Başkanı Erkan Akar'dan şaşkınlık veren sözler geldi. CHP Genel Başkanı seçilen Özgür Özel için “Özgür Bey” demesi dikkatlerden kaçmadı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası