Ege Postası
Geri

CHP lideri Talak'ı ağırladı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Çiğli Belediye Başkan Aday Adayı Ali Talak’ı TBMM’deki odasında kabul ederek bir süre görüştü
CHP lideri Talak'ı ağırladı
Haberler / Yerel Politika
4 Kasım 2013 Pazartesi 11:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - İzmir CHP Çiğli Belediye Başkan Aday Adayı Ali Talak, Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Çiğli’de hayata geçirmeyi düşündüğü projelerini anlattı. İzmir kamuoyunda özellikle açıkladığı projeleriyle ön plana çıkan Ali Talak, Kılıçdaroğlu’na hayalindeki Çiğli’yi anlattı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Çiğli Halkının selamını götüren Ali Talak, yaptığı çalışmalardan kısa başlıklar sundu. Ali Talak, Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na Çiğli’de CHP’yi rekor oyla seçim kazandıracaklarının sözünü verdi.

ÇİĞLİ'YE MEYDAN KAZANDIRACAĞIZ
Çiğli için hazırladığı projeleri CHP lideri Kılıçdaroğlu’na anlatan Ali Talak, “Öncelikle Çiğli’ye bir meydan kazandıracağız. Meydanlar kentlerin olmazsa olmazıdır. Kentler meydanlarıyla anılırlar. Halk direnişlerini, söylemlerini burada sergiler. Gezi olayları buna örnek oldu. Meydanlar kentin vizyonunu, demokratik yapısını, sistemini ortaya koyar. Taksim Meydanı, Gündoğdu Meydanı buna iyi bir örnektir. Çiğli’ye de güzel bir meydan yapacağız ve Çiğli meydanıyla anılacaktır. Dünyanın en büyük Atatürk Anıtı’nı Çiğli’de inşa edeceğiz. 35 metrelik Atatürk Anıtı İzmir’in yeni simgesi olacak. Milli kurtuluşun başladığı ve bittiği şehir İzmir’de Kurtuluş Müzesi yok. Biz Atatürk Anıtı ile Kurtuluş Müzesi’ni İzmir’e kazandıracağız. 40 bin kişilik stat yapacağız. Ayrıca Çiğli’nin birçok yerinde kentsel dönüşüme ihtiyaç var. Uygulayacağımız master planı ve imar planı ile Kentsel Dönüşüm projemizi hayata geçireceğiz. Kentsel dönüşüm Çiğli halkı için kentsel kazanım olacak” şeklinde konuştu.
Ali Talak’ın projelerini ve çalışmalarını dinleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, projeleri beğendiğini dile getirerek; İzmir’in ve ilçelerinin kendileri için önemli olduğunu kaydetti. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası